Zonnepanelen voor particulieren

U overweegt over te stappen op duurzame energie door de aanschaf van een zonnepanelen systeem. Vooral omdat u wilt voorzien in uw eigen stroom. Dat levert u geld op en maakt dat u niet meer afhankelijk bent van uw leverancier. Bovendien bent u niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Duurzaam besluit

Een zonnepanelen systeem is een investering voor de lange termijn. Toch duurt het slechts 5 tot 7 jaar voordat u uw investering heeft terugverdiend. Daarna kunt u echt gaan profiteren van het rendement dat de zon u zal brengen. Bedenk ook dat door de investering uw woning in waarde zal stijgen. Bovendien wordt het energielabel van uw woning gunstiger. En omdat de overheid duurzame energie stimuleert, kunt u (voorlopig nog) de BTW terug vragen, dat is ongeveer van 16% tot 18% van de hele investering.

BTW Voordeel

Wanneer u een zonnepanelen systeem aanschaft, kunt u de 21% btw over de aanschaf en installatie in aftrek brengen bij uw belasting. Green Energy Company kan u aanmelden als ‘ondernemer’ en de btw zo voor u terugvragen.
Over de stroom die u jaarlijks produceert moet u btw afdragen, wanneer het btw bedrag hoger is dan € 1.345,-. In de praktijk bereiken particulieren dit bedrag niet.

Collectiviteitskorting

Zonne-energie werkt aanstekelijk. Misschien hebben uw buren ook interesse in het laten plaatsen van zonnepanelen. Wanneer uw buren ook een zonnestroomsysteem afnemen van Green Energy Company, kunt u korting krijgen. Kijk hiervoor bij onze lopende Acties.

Werkwijze

Wanneer u overweegt over te gaan op zonnepanelen, vraag dan eerst een deskundig advies. Green Energy Company komt graag bij u langs om te onderzoeken of uw woning geschikt is voor een installatie.

Tijdens dit onderzoek komen de volgende aspecten aan de orde:
Uw wensen met betrekking tot de installatie en het vermogen/opbrengst.
De terugverdientijd van uw investering.
De verrekening met uw netbeheerder voor de levering van stroom.
Bruikbaarheid dak/gevel oppervlak en dakdoorvoeren.
Oriëntatie en helling, beschaduwingsdata.
Plaats in de woning waar de omvormer geplaatst kan worden.
Meterkast, ruimte voor extra groep en aardlekschakelaar.
Kabellengtes en route voor het aanbrengen van leidingen of kabelgoten.
Toegankelijkheid, in het bijzonder wanneer er bijvoorbeeld met een hoogwerker gewerkt moet worden.
Financiering, fiscale faciliteiten en subsidies.

Na dit onderzoek start Green Energy Company met een project ontwerp, inclusief calculatie. Hiermee kunt u de zon- en schaduwwerking zien op uw locatie en de netto opbrengst. Zo krijgt u volledig inzicht in de kosten en baten van uw geplande investering. Na goedkeuring van het ontwerp en de prijsopgave kan de installatie doorgaans binnen 4 weken plaatsvinden.

Garantie

Zonnepanelen zijn onderhoudsarm en hebben gemiddeld een levensduur van 25 jaar. Voor alle materialen, op de omvormer na, geldt een fabrieksgarantie van 10 tot 12 jaar. Omdat omvormers minder lang mee gaan, geldt hier een fabrieksgarantie van 5 of 12 jaar afhankelijk per bedrijf. Wel kunt u deze verlengen naar 10 tot 25 jaar.

Op zonnepanelen zit ook een opbrengstgarantie van 25 jaar. Na 10 tot 12 jaar zal deze opbrengst iets teruglopen naar 90-95 % . Na 25 jaar zal dit ongeveer 80-87% bedragen. Dit is afhankelijk van de locatie, het onderhoud en hoe het systeem ontworpen is.

Omdat wij wensen dat u iedere dag weer geniet van uw investering bieden wij bij Green Energy Company meer zekerheid en flexibiliteit.

Waarom Green Energy Company?

Bij Green Energy Company staan kwaliteit, veiligheid en service hoog in het vaandel:
 Kwaliteit en rendement gegarandeerd
Volledige ontzorging
 Flexibel
 Kosteloos een betrouwbaar en onderbouwd advies
 Werkzaamheden alleen door ervaren en vakbekwame installateurs en Solar-Specialisten
Snelle, efficiënte en veilige installatie van uw zonne-energie systeem
Gratis verzorging btw teruggave