Gratis dakscan zonnepanelen

Doe de gratis dakscan

Via de gratis dakscan ontvangt u een indicatieve offerte. Wilt u een offerte die geheel op uw persoonlijke situatie is gebaseerd, laat dan uw telefoonnummer achter. Onze medewerkers nemen dan persoonlijk contact met u op en bespreken uw wensen en de mogelijkheden. Na het telefonische gesprek ontvangt u binnen 1 uur een offerte geheel op maat.

Steeds meer Nederlanders kiezen voor zonnepanelen. Dat is niet zonder reden. Zonnepanelen zijn een goede zet voor het milieu en voor uw portemonnee. U wekt uw eigen stroom op via een onuitputtelijke energiebron: de zon. Daardoor hoeft u minder te betalen aan uw energieleverancier en kunt u jaarlijks flink besparen op uw energierekening. Maar hoeveel kunt u precies besparen? Vul onze zonnepanelen dakscan in en ontvang gratis een offerte op maat.

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Voordat u voor zonnepanelen kiest, wilt u natuurlijk precies weten hoeveel dat u kost en (belangrijker nog!) wat het u oplevert. Daarom bieden wij u de gratis dakscan. Laat in het formulier hieronder uw gegevens achter, zoals over uw adresgegevens en energieverbruik. Dan gaat ons team voor u aan de slag met een offerte op maat.

U weet dan precies hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen, welke zonnepanelen bij uw dak passen en hoeveel deze kosten. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken of u, net als vele andere Nederlanders, voor zonnepanelen kiest.

Doe de gratis dakscan

Hoeveel zonnepanelen kunnen er op mijn dak?

Een van uw belangrijkste vragen is waarschijnlijk hoeveel panelen u nodig heeft. En of dat aantal ook op uw dak past. Goed om te weten: een zonnepaneel is zo’n 165 x 99 cm. Als u een schuin dak heeft, heeft u ongeveer 1,63 m2 ruimte per zonepaneel nodig. Bij een plat dak is er per zonnepaneel meer oppervlak van het dak nodig vanwege schaduwval. Ga hierbij uit van zo’n 3,8 m2 dakoppervlak per paneel. Hoeveel panelen u nodig heeft, verschilt afhankelijk van het merk zonnepanelen dat u koopt.

Als u de gratis dakscan aanvraagt, rekenen wij voor u uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen. En hoeveel zonnepanelen u (aan de hand van uw energieverbruik) nodig heeft. Wel zo makkelijk!

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

U bent overtuigd: zonnepanelen op het dak lijken u een goed idee. Maar hoe weet u dan of uw dak geschikt is? In principe is elk dak van een koophuis geschikt voor zonnepanelen. Zelfs op rieten daken kunnen wij zonnepanelen installeren. Wel is het zo dat een dak gelegen op het noorden vaak minder geschikt is voor zonnepanelen, omdat er dan weinig zonlicht op de panelen valt. Een dak op het zuiden is het meest ideaal. Maar ook als uw dak op het noorden ligt, zijn er vaak wel opties. Onze professionele installateurs geven u hierover graag advies op maat.

Hoeveel kan ik besparen?

De belangrijkste vraag is natuurlijk hoeveel u jaarlijks kunt besparen met zonnepanelen. En wanneer heeft u uw zonnepanelen terugverdiend? Vaak is de terugverdientijd voor zonnepanelen zo’n 7-10 jaar. Dit betekent dat u daarna nog jarenlang van gratis stroom profiteert. Zonnepanelen gaan namelijk gemiddeld zo’n 25 jaar mee. U kunt dus profiteren van een flinke besparing met zonnepanelen op het dak. Hoeveel dat in uw geval is, kunnen we u vertellen in uw persoonlijke dakscan.

Gratis zonnepanelen offerte

Wilt u meer weten over de kosten voor zonnepanelen op uw dak? En over de besparing die dat u oplevert? Vraag dan geheel vrijblijvend een zonnepanelen offerte bij ons aan.

Vul het formulier in om de gratis dakscan aan te vragen. Dan stellen wij kosteloos een offerte op gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

Doe de gratis dakscan

In 5-7 jaar terugverdiend

De investering voor het laten plaatsen van zonnepanelen is binnen 5-7 jaar terugverdiend. Daarna geniet u van gratis stroom!

Erkend Solar Specialist

Green Energy Company is gecertificeerd als ‘Erkend Solar Specialist’. Door dit keurmerk weet u zeker dat u zonnepanelen laat plaatsen door een erkend vakman.

25 jaar garantie GEC

25 jaar installatiegarantie

Wanneer u zonnepanelen laat installeren door Green Energy Company krijgt u 25 jaar garantie op de installatie. Mogelijke storingen worden binnen 24 uur gratis verholpen.

Geen voorrijkosten

U betaalt alleen voor het laten plaatsen van de zonnepanelen en voor de panelen zelf. U komt dus niet voor onverwachte kosten (zoals voorrijkosten) te staan.