Onderhoudscontract: Zonnepanelen reinigen

Uw zonnepanelen reinigen is heel belangrijk. Onder andere vuil, bladeren en vogelpoep kunnen uw rendement verlagen. En kunnen op termijn zelfs uw zonnepanelen beschadigen. Daarom reinigen wij graag uw zonnepanelen voor u. En dat tegen een scherpe prijs! Zo zorgen wij ervoor dat uw installatie langer meegaat en dat u uw rendement kunt waarborgen.

Onderhoud zonnepanelen

Waarom is onderhoud van zonnepanelen zo belangrijk?

Zonnepanelen gaan over het algemeen heel lang mee. Vaak wel minimaal 25 jaar. De ervaring leert alleen dat de opbrengst van zonnepanelen snel afneemt als u uw installatie niet regelmatig onderhoudt. Door wind, regen of ongedierte kunnen uw zonnepanelen vies worden. Een enkel blaadje op de panelen kan al zorgen voor een daling van uw opbrengst. Of zelfs voor blijvende beschadigingen. Hetzelfde geldt voor onder meer vogelpoep, sneeuw of vlekjes.

Daarom kunt u vuil het beste zo snel mogelijk van uw panelen verwijderen. Zo voorkomt u dat u opbrengst misloopt of dat een heel paneel kapotgaat. Met goede reiniging waarborgt u het rendement en de levensduur van uw installatie.

Uw onderhoud uitbesteden aan Green Energy Company

De meeste zonnepaneleneigenaren besteden het reinigen van hun zonnepanelen uit. En dat niet zonder reden. Het is belangrijk om hiervoor altijd de juiste materialen te gebruiken. Een verkeerd middel of een onhandige actie kan al blijvende schade aan uw zonnepanelen opleveren. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Onze gecertificeerde Solar Specialisten hebben veel ervaring met zonnepanelen reinigen en helpen u hier graag bij.

Ook kunnen onze Solar Specialisten uw installatie voor u controleren met de juiste apparatuur. Bijvoorbeeld door de panelen te checken met een warmtemeter en door de bekabeling na te lopen. Zo weet u zeker dat uw systeem naar behoren werkt en dat er geen defecten zijn. En als er defecten zijn, zijn die bijtijds te verhelpen. Ook dit doet een van onze Solar Specialisten graag voor u.

Onze mogelijkheden voor onderhoud van uw zonnepanelen

Wilt u ook het onderhoud van uw zonnepanelen uitbesteden? Een slimme zet! Zowel bestaande als nieuwe klanten zijn bij ons van harte welkom voor deskundige reiniging en inspectie van hun zonnepanelen. Naast ons All-In onderhoudspakket, kunt u kiezen uit de volgende twee diensten:

Onderhoudscontract voor reinigen (tot 15 panelen)

Heeft u niet meer dan 15 zonnepanelen? Dan kunt u een jaarlijks onderhoudscontract bij ons afsluiten voor het reinigen van uw volledige zonnepanelensysteem. Eén keer per jaar komt een Solar Specialist van Green Energy Company bij u langs om uw zonnepanelensysteem uitgebreid te reinigen met osmosewater. Dit is water met 0% kalk. Dit water maakt uw zonnepanelen goed schoon zonder dat er kalk op de panelen achterblijft.

De kosten hiervoor bedragen € 14,95 per maand (exclusief btw). U betaalt geen voorrijkosten.

Eenmalig onderhoud (tot 20 panelen)

Wilt u liever een eenmalige onderhoudsbeurt van uw zonnepanelen? Ook dat kan! Er komt dan eenmalig een Solar Specialist bij u langs voor een uitgebreide reiniging én een deskundige check-up van uw zonnepanelensysteem.

U krijgt van ons:

  • 1x reiniging van uw zonnepanelensysteem. Met osmosewater (water dat 0% kalk bevat) reinigen wij uw volledige systeem. Vuil spoelen we zo van de zonnepanelen af met een hogedrukreiniger. Zodat uw systeem weer naar behoren werkt.
  • 1x per jaar een controle van uw systeem (inclusief inspectierapport). Wij controleren of uw systeem het juiste vermogen heeft, of de spanning en amperage van het gehele systeem kloppen en of de AC- en DC-kabel er nog goed uitzien. De resultaten kunt u in een inspectierapport teruglezen.

De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 400,- excl. btw. Dit tarief is exclusief reiskosten.

Welke voordelen biedt reiniging door Green Energy Company?

  • U bent verzekerd van uw verwachte rendement.
  • Uw zonnepanelen gaan langer mee.
  • U kunt beschadigingen voorkomen.
  • Hoge toekomstige kosten? Die kunt u voorkomen!
  • U weet zeker dat het reinigen goed en veilig gebeurt door een bekwame installateur.

Verder betekent kiezen voor Green Energy Company kiezen voor een geregistreerde Solar Specialist. Onze installateurs zijn allemaal gecertificeerd en vakbekwaam. Kwaliteit, garantie en service staan bij ons centraal. Daar profiteert u van mee.

Wij hechten veel waarde aan uw mening

Wij zouden het waarderen als u uw mening met ons en anderen deelt. Zo weten wij zeker dat wij de juiste kwaliteit bieden en kunnen wij waar nodig voor verbeteringen zorgen.

Schrijf een review