Onderhoudscontract: Zonnepanelen All-In

U wilt natuurlijk alles uit uw zonnepanelen halen. Daarom verdienen uw zonnepanelen jaarlijks wat aandacht. Oftewel, een jaarlijkse reiniging en een uitgebreide controle van uw systeem. Geen zorgen: daar hoeft u zelf geen omkijken naar te hebben. Bij Green Energy Company sluit u namelijk eenvoudig een All-in onderhoudscontract af. Zo bent u verzekerd van een uitstekend rendement en van een goed werkend en veilig systeem. Nu en in de toekomst.

 

zonnepanelen vervangen Green Energy Company Weesp installateur zonnepanelen

Waarom een All-In onderhoudscontract?

Als u voor zonnepanelen kiest, wilt u zo lang mogelijk van een goed rendement profiteren. Maar o.a. technische problemen, vervuiling of hitte kunnen daarbij roet in het eten gooien. Zo leveren uw zonnepanelen minder rendement op als er bladeren, regenwater of vogelpoep op liggen. Ook kunnen knaagdieren uw kabels beschadigen. En door verhitting kunnen zonnecellen kapotgaan of zelfs brandgevaar opleveren.

Dat wilt u natuurlijk niet. Daarom is het belangrijk om uw zonnepanelen jaarlijks te laten reinigen en controleren. Van zonnepanelen tot meterkast.

Wat houdt het All-In onderhoudscontract in?

Sluit u bij ons een All-In onderhoudscontract af? Dan verzorgt één van onze ervaren Solar Specialisten jaarlijks een uitgebreide reiniging en een deskundige check-up van uw zonnepanelen (inclusief de bekabeling). En dat met de juiste apparatuur en materialen.

Voor een klein bedrag per maand doen wij het volgende voor u:

 • Uitgebreide systeemcontrole (+ inspectierapport). Wij controleren of uw systeem het juiste vermogen heeft, of de spanning en amperage van het gehele systeem kloppen, en of de AC- en DC-kabel er nog goed uitzien. De resultaten kunt u in een inspectierapport teruglezen.
 • Complete reiniging van het systeem. Met osmosewater (water dat 0% kalk bevat) reinigen wij uw volledige systeem. Vuil spoelen we zo van de zonnepanelen af met een hogedrukreiniger.
 • Zonnepanelensysteemcoating. Wij brengen op uw systeem een Nano Coating aan. Dit is een onzichtbare beschermlaag, die uw zonnepanelen beschermt tegen extreme weersomstandigheden en tegen water en vuil. Dat komt de levensduur en het rendement van uw zonnepanelen ten goede.
 • Infraroodcheck. Met een infraroodtest checken we of alle zonnecellen nog goed werken. We sporen niet-actieve cellen op, zodat we eventuele problemen op tijd kunnen verhelpen.
 • Storingsservice. Is er een probleem met uw zonnepanelen? Dan lossen wij dit voor u op. En moet uw defecte omvormer of een defect zonnepaneel vervangen worden? Dan betaalt u daarvoor bij ons geen arbeidskosten.
 • Monitoring van uw systeem. Wij monitoren uw systeem 365 dagen per jaar om storingen tijdig op te sporen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u rendement misloopt.
 • Opbrengstrapportage. Hoeveel hebben uw zonnepanelen opgebracht? Dat zetten wij elk kwartaal in een opbrengstrapportage op een rij.

Waarom een onderhoudscontract afsluiten?

Niet voor niets besteden veel mensen het onderhoud van hun zonnepanelen uit aan een professional. Dit biedt zekerheid dat het goed en veilig gebeurt. Ook voorkomt u zo dat u kleine defecten aan enkele cellen of aan het glas over het hoofd ziet. Onze Solar Specialisten kunnen met hun geavanceerde apparatuur zelfs de kleinste gebreken opsporen.

Wilt u voordelig uit zijn met het onderhoud van uw zonnepanelen? Dan is een onderhoudscontract afsluiten een slimme zet. Dit scheelt u veel kosten ten opzichte van een losse onderhoudsbeurt of inspectie.

Wat kost het?

Als u het All-In onderhoudscontract afsluit, krijgt u het volgende:

 • 1x per jaar uitgebreide systeemcontrole (incl. inspectierapport na afloop)
 • 1x per jaar complete reiniging van uw zonnepanelensysteem (met osmosewater)
 • 1x per jaar professionele coating van uw zonnepanelensysteem
 • 1x per jaar infraroodcheck van uw zonnepanelensysteem
 • 1x per jaar storingsservice
 • Monitoring van uw systeem
 • 4x per jaar een opbrengstrapportage van uw panelen
 • Geen arbeidskosten voor vervangen omvormer of zonnepaneel

Voor dit alles betaalt u slechts € 24,95 per maand (exclusief btw). Wij rekenen geen voorrijkosten.

Offerte aanvragen

Zijn uw zonnepanelen door een ander bedrijf geplaatst?

Hebben wij uw zonnepanelen niet geplaatst? Ook dan kunt u bij ons terecht. In dat geval betaalt u eenmalig € 250 (exclusief btw) aansluitkosten. Die kosten rekenen we om uw zonnepanelensysteem eenmalig te inspecteren. Zo kunnen we bepalen of wij het onderhoud van uw systeem op ons kunnen nemen. Bij die kosten zijn de eerste onderhoudsbeurt en reiniging inbegrepen.

Welke voordelen biedt het All-in contract?

 • U bent verzekerd van uw verwachte rendement.
 • Defecten in het systeem worden bijtijds opgespoord.
 • U kunt beschadigingen voorkomen.
 • U weet zeker dat uw zonnepanelensysteem 100% veilig is.
 • Hoge toekomstige kosten? Die kunt u voorkomen!
 • De installatie gebeurt altijd conform de nieuwe normen.
 • Uw zonnepanelen gaan langer mee.

Verder betekent kiezen voor Green Energy Company kiezen voor een geregistreerde Solar Specialist. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat deze All-in service aanbiedt. Ook werken wij alleen met vakbekwame en gecertificeerde installateurs. Kwaliteit, garantie en service staan bij ons centraal

Offerte aanvragen

Wij hechten veel waarde aan uw mening

Wij zouden het waarderen als u uw mening met ons en anderen deelt. Zo weten wij zeker dat wij de juiste kwaliteit bieden en kunnen wij waar nodig voor verbeteringen zorgen.

Schrijf een review