Windturbine | Zelf windenergie opwekken

Sinds kort is het mogelijk om zelf windenergie op te wekken. Een eigen windmolen heeft u er niet voor nodig, alleen een eigen windturbine. Met de windturbine heeft u een compacte windturbine die u overal kunt plaatsen. Ideaal voor huishoudens en bedrijven! Zo zet u een mooie duurzame stap voor de planeet en bespaart u flink op uw energiekosten. Bij ons als gecertificeerd windturbine-installateur bent u voor uw eigen windturbine aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Zelf windenergie opwekken met uw windturbine

Uw eigen windenergie opwekken? Dat is nu ook mogelijk voor particulieren, bedrijven en gemeenten. De windturbine is daar dé oplossing voor. Met een compacte windturbine kunt u zelf tot wel 600 Watt per uur aan energie opwekken. En het mooie is: de windturbine werkt al vanaf windkracht 1. Dat maakt het een innovatieve oplossing die u dag en nacht van stroom voorziet. Iets anders dan een beetje (gratis) wind heeft u daar niet voor nodig.

Windturbine windenergie

De windturbine gaat minimaal zo’n 15 jaar mee. Het mooie is: u heeft uw aankoop vaak al binnen zo’n 4,5 jaar terugverdiend. Dat betekent dat u daarna nog zo’n 10,5 jaar kunt profiteren van gratis stroom. Door u zelf opgewekt! Zo zet u met uw eigen windturbine voor particulieren een mooie stap naar een groene planeet. Want wind is, net als de zon, een onuitputtelijke bron van energie waar geen CO2 aan te pas komt. Dat maakt de windturbine een duurzame bron van energie.

Wat is een windturbine?

Een windturbine is een eenvoudige turbine waarmee iedereen zelf stroom kan opwekken voor grote en kleine apparaten. Van telefoonopladers tot laadpalen voor uw elektrische auto(‘s). De turbine is volkomen veilig en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Daarnaast is een turbine veilig op elk plat dak te installeren.

U kunt via uw slimme meter of andere handige monitoringssystemen precies bijhouden hoeveel stroom uw windturbine opwekt. Alle stroom die u opwekt, hoeft u niet bij uw energieleverancier af te nemen. Dat betekent een mooie besparing.

OFFERTE AANVRAGEN

Flower Turbines - windturbines

Flower Turbines | Compacte en efficiënte windturbine

Flower Turbine is zoveel meer dan alleen een mooi vormgegeven windturbine. Een compact model van 3 meter dat geschikt is om zowel een woning als een kleinere onderneming te verduurzamen. De windturbine combineert kostenefficiëntie met productiviteit: deze start al bij lage windsnelheden en hoeft niet gedraaid te worden om de opbrengst te verhogen. Daarbij is de Flower Turbine stil: met een geluidsproductie van minder dan 25dB (vergelijkbaar met het ruisen van boombladeren), heeft u geen last van het geluid. Sterker nog; u zult geen bezwaar hebben ernaast te wonen. Voor de natuur is deze windturbine ook een aanwinst omdat het een veilige oplossing is voor vogels.

Optimale opbrengst, zelfs bij weinig wind

Het mooie, aerodynamische design in de vorm van een tulp geeft (in vergelijking tot andere windturbines) een optimale opbrengst; zelfs bij lage windsnelheden. En heeft u voor uw woning of bedrijf een grotere energiebehoefte? Dan bestaat de mogelijkheid om meerdere turbines te gebruiken in een cluster en te koppelen aan één batterij of omvormer. Flower Turbine zorgt dan niet alleen voor een grotere opbrengst, maar ook voor een hogere efficiëntie in kosten.

Onze missie: 100% duurzaam

Green Energy Company is gecertificeerd installateur voor windturbines. Wij verkopen deze windturbines en kunnen ze ook bij u installeren. Ook in combinatie met zonnepanelen. Bij ons bent u zeker van een goede installatie en deskundig advies.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor installatie bij u thuis. Waar nodig kunnen we uw elekticiteitsinstallatie aanpassen aan de windturbine. Dan heeft u daar geen omkijken naar. Ook fijn: na de installatie profiteert u van 10 jaar garantie.

Windturbine in combinatie met zonnepanelen

Wilt u een mooie totaaloplossing voor groene stroom? Kies dan voor een windturbine in combinatie met zonnepanelen. Op die manier kunt u zowel overdag als ’s nachts uw eigen energie opwekken. Met zonnepanelen wekt u minimaal 25 jaar lang elke dag zonne-energie op en heeft u vooral veel opbrengst overdag in de lente en zomer. Door daarnaast een windturbine aan te schaffen, wekt u ook ’s nachts en in de wintermaanden energie op. Zo kunt u nog beter uzelf voorzien in uw energiebehoefte, ook in de maanden waarin de zon minder schijnt.

zonnepanelen offerteBovendien is een windturbine een goede aanvulling op zonnepanelen als u onvoldoende dakoppervlak heeft, als uw dak grotendeels in de schaduw ligt of als u maar een beperkt aantal zonnepanelen wilt aanschaffen.

Wij adviseren u graag over een passende duurzame oplossing voor uw situatie. Bijvoorbeeld 1 windturbine in combinatie met een paar zonnepanelen. Op basis van uw dak en energieverbruik doen wij u altijd een passend en voordelig voorstel. Zowel de windturbine als de zonnepanelen komen wij graag bij u installeren.

Wist u dat u bij Green Energy Company ook terecht kunt voor andere groene oplossingen? Bijvoorbeeld voor zonnepanelenlaadpalen, zonnepanelenaccu’s en sedumdaken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij kijken graag met u mee welke opties het beste bij u passen.

Windturbine: een duurzame oplossing

Windturbine is in meerdere opzichten een duurzame oplossing. Ten eerste is uw eigen windenergie opwekken natuurlijk al een mooie stap richting duurzaamheid op zich.

Voordelen van een windturbine

Met uw eigen windturbine kunt u dus dag en nacht zelf energie opwekken (al vanaf windkracht 1). Dat betekent dat u direct begint met besparen op uw energierekening. En dat u een mooie stap zet voor het milieu. Met uw eigen windturbine stoot u veel minder CO2 uit en draagt u dus bij aan een groenere planeet.

Daarnaast biedt de windturbine nog meer voordelen:

  • De windturbine is een compact product
  • Veilig product (met anti-remsysteem tegen wegwaaien)
  • Onderhoudsvrij in gebruik
  • Vrijwel geluidloos (0 tot 5 decibel, oftewel het geluid van een ademhaling)
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Prima te combineren met zonnepanelen
  • Veel plaatsingsmogelijkheden, zoals op een dak, uitbouw, dakkapel, schuur of zelfs in de tuin

Kortom: met een windturbine heeft u dé windturbine voor particulier gebruik in huis. Daarmee kunt u op ieder moment van de dag en nacht zelf windenergie opwekken. Een eenmalige investering dus die u razendsnel heeft terugverdiend en waar u nog vele jaren van profiteert!

FAQ Windturbine

Waar kan een windturbine geplaatst worden?

Het grote voordeel van de compacte windturbine is dat hij op veel plaatsen geïnstalleerd kan worden. Denk hierbij aan op een dak, uitbouw, dakkapel, garage, schuur en zelfs in de tuin of op een stuk land.

Wat is de terugverdientijd van een windturbine?

Dat is per installatie verschillend, omdat dit afhankelijk is van onder andere de plaatsingslocatie. Wij berekenen per installatie en offerte de terugverdientijd.

Kost de productie van de windturbine niet meer energie dan de turbine tijdens zijn hele levensduur zal opwekken?

Integendeel. Het productieproces van de windturbine is helemaal doorgerekend. Als de windturbine is geïnstalleerd, is de CO2-footprint nul.

Maakt een windturbine veel lawaai?

Nee, zeker niet! Het geluid is 0 tot 5 decibel. Dat is het geluid van een ademhaling.

Ook zelf windenergie opwekken? Vraag een gratis offerte aan!

Bent u benieuwd of een eigen windturbine ook voor u een passende optie is? En wilt u weten hoeveel u kunt besparen met een windturbine? Vraag nu een gratis offerte aan en ontdek uw besparing. Dan geven we u passend advies en kunt u in de offerte precies zien hoeveel een windturbine u kost en wat het u oplevert.

Offerte aanvragen