Zonnepanelen Lelystad

Denkt u na over het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand in Lelystad met zonnepanelen? Wat goed! Inwoners van de gemeente Lelystad kunnen flink besparen op hun energierekening door zonnepanelen te laten plaatsen. Door zelf stroom op te wekken, kunt u uw investering al binnen 5-7 jaar terugverdienen. De gemiddelde besparing met zonnepanelen is €1.061*, per jaar!

*Gebaseerd op een installatie van 12 zonnepanelen met een gemiddelde energieopbrengst van 4.800 kWh per jaar (4.800 kWh x 0,85 = 4.080 kWh per jaar x €0,26 = € 1.060,80).

Benieuwd wat u kunt besparen? Doe onze gratis dakscan en ontvang geheel vrijblijvend een offerte per e-mail.

zonnepanelen Lelystad
0
Inschrijvingen

Hoeveelheid huishoudens dat mee doet aan dit project

0
Euro

Totaal aantal wat de huishoudens besparen in een jaar

0
Uren

Aantal zonuren die de zonnepanelen opvangen per jaar

Benieuwd wat u kunt besparen met zonnepanelen in Lelystad? Doe onze gratis dakscan en ontvang geheel vrijblijvend een offerte.

Gratis dakscan aanvragen

Uw investering in 5-7 jaar terugverdiend

Jaarlijks bespaart u €770,- op uw energierekening. Na 5-7 jaar geniet u van gratis stroom!

Gecertificeerde installateur

Green Energy Company is een erkend Solar Specialist. We weten precies welk zonnepaneel geschikt is voor uw woning.

25 jaar garantie GEC

Profiteer van 25 jaar garantie

Ook na de aanschaf van zonnepanelen staan we voor u klaar bij vragen over uw zonnepanelen. Bij storingen helpen we u binnen 24 uur.

Geen onverwachte kosten

Geen voorrijkosten en duidelijke afspraken: bij Green Energy Company weet u exact wat u kwijt bent aan zonnepanelen.

Wetgeving en subsidie zonnepanelen Lelystad

De gemeente Lelystad biedt geen subsidie. Wel stelt de gemeente Lelystad voor energiebesparende maatregelen aan een woning een gemeentelijke duurzaamheidslening ter beschikking. In de ‘Brochure duurzaamheidslening‘ vindt u meer informatie over deze duurzaamheidslening die u via de website van de gemeente Lelystad kunt aanvragen. De duurzaamheidslening kent een extra lage rente en wordt verstrekt door het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland (SVn).

Vergunning zonnepanelen Lelystad

Het afhankelijk van een aantal voorwaarden of u een vergunning dient aan te vragen voor het installeren van zonnepanelen in Lelystad. Welke voorwaarden dat specifiek zijn, kunt u lezen in de ‘Brochure Rijksoverheid -Zonnecollectoren en zonnepanelen: Wanneer vergunningvrij, wanneer een omgevingsvergunning nodig?‘.

Kiest u voor Green Energy Company? Dan regelen wij het aanvragen van de vergunning(en) en de btw-teruggaaf, geheel gratis als extra service! 

Gratis dakscan aanvragen

Offerte zonnepanelen

Indien u een offerte voor zonnepanelen heeft aangevraagd, ontvangt u van ons naast een overzichtelijke offerte ook direct een ontwerp voor het complete zonnepanelensysteem. Zo ziet u gelijk wat de beste opstelling is op uw dak. Mocht uw dak aan vernieuwing toe zijn voordat er zonnepanelen worden geïnstalleerd, dan kunnen onze dakdekkers dit voor u vernieuwen. Het hele traject van zonnepanelen plaatsen doen wij in eigen beheer. Dat verkort de wachttijd aanzienlijk waardoor uw opdracht snel kan worden ingepland en uitgevoerd.

Is de offerte voor zonnepanelen akkoord? Dan plannen wij een afspraak met u in voor een schouw. Er komt dan een installateur bij u langs om de situatie te bekijken en alles door te spreken. Zo voorkomen we verrassingen op de dag van installatie. De installateur die de schouw heeft gedaan, is ook één van de installateurs die bij u komt installeren. Zo weet u zeker dat wat met u is afgesproken ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd en dat de installatie op de dag van afspraak gewoon doorgang kan vinden. In principe is het mogelijk om binnen 4 weken na akkoord op de offerte de installatie te laten plaatsvinden.

Onze werkwijze - Green Energy Company

Financiering Zonnepanelen

Wij bieden ook de mogelijkheid vrijblijvend informatie over de financieringsmogelijkheden te ontvangen via onze partner. Zij informeren u gratis over de extra mogelijkheden die er zijn om uw project te financieren. Hierdoor is het vaak mogelijk om in uw project ook extra voorzieningen te treffen voor een thuisaccu bijvoorbeeld.

Projecten in Lelystad

Green Energy Company plaatst zonnepanelen in Lelystad. Hieronder ziet u enkele van onze eerdere projecten voor particulieren en bedrijven.

zonnepanelen installeren woning Lelystad

Zonnepanelen Lelystad

Aantal zonnepanelen: 18 zonnepanelen

Type zonnepanelen: AUO BenQ 300 Wp

Totaal vermogen: 5.400 Wp

Meer over dit project

Zonnepanelen Zoetermeer

Zonnepanelen geplaatst in Zoetermeer

Aantal zonnepanelen: 88 zonnepanelen

Type zonnepanelen: Trina Solar 275 Wp

Totaal vermogen: 24.200 Wp

Meer over dit project

groen dak aanleggen met zonnepanelen

Zonnepanelen geplaatst met Sedumdak

Aantal zonnepanelen: 8 zonnepanelen

Type zonnepanelen: Trina Solar 275 Wp

Totaal vermogen = 2200 Wp

Meer over dit project

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen in Lelystad?

Wanneer u kiest voor zonnepanelen profiteert u van vele voordelen, zoals:

Goed voor het milieu

Bij het gebruiken van zonne-energie komt er nauwelijks CO2 vrij. Bovendien heeft u de CO2-uitstoot voor het produceren van zonnepanelen na 2 à 3 jaar al gecompenseerd.

Bespaar tot € 450,- per jaar

Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op. Hierdoor bespaart u iedere maand weer op uw energierekening. Omdat uw energiekosten een groot deel van uw maandelijkse vaste lasten vormen, kunt u elk jaar weer honderden euro’s besparen. En, bent u niet langer afhankelijk van uw energieleverancier.

Waardeverhoging van uw huis

Met de plaatsing van zonnepanelen op uw woning in Lelystad verbetert u het energielabel van uw woning en verhoogt u de waarde van uw woning. Bovendien is uw woning aantrekkelijker voor potentiële kopers, omdat de vaste lasten lager zijn in vergelijking met een woning zonder zonnepanelen.

Dit zeggen onze klanten over ons…

Wij zouden het waarderen als u uw mening met ons en anderen deelt. Zo weten wij zeker dat wij de juiste kwaliteit bieden en kunnen wij waar nodig voor verbeteringen zorgen.

Schrijf een review

Zonnepanelen installeren Alkmaar Green Energy Company gratis dakscan