Collectiviteitskorting op het kopen van zonnepanelen in Beekdaelen

Zonnepanelen installeren is een slimme zet. U bespaart op uw energiekosten én levert een mooie bijdrage aan het milieu. Ze leveren een rendement op van minimaal 13%, terwijl een spaarrekening nog maar 1% of minder oplevert. Maar wist u dat u ook van een mooie korting op uw zonnepanelen kunt profiteren? Namelijk door een collectief met anderen te vormen samen met anderen in uw gemeente Beekdaelen.

Wij vergoeden 30% van de verwachte energieopbrengst voor het eerste jaar. Oftewel: u krijgt geld terug!

Bij Green Energy Company bieden we collectieve korting als u tegelijk met anderen zonnepanelen aanschaft. Wij streven namelijk naar meer duurzaamheid, minder luchtvervuiling en een beter milieu in het hele land. Met die collectiviteitskorting maken we het nóg aantrekkelijker voor u om nu zonnepanelen te laten plaatsen.

Waarom kiezen voor collectiviteitskorting op zonnepanelen in Beekdaelen?

Steeds meer Nederlanders kiezen voor zonnepanelen op het dak. Dat is niet zonder reden. Zonnepanelen bieden vele voordelen. Met zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op, waardoor u minder stroom van het net nodig heeft. Dat scheelt flink op uw energierekening en betekent een mooie verduurzaming.

Natuurlijk wilt u voor zonnepanelen niet meer betalen dan nodig is. Daarom bieden wij een collectiviteitskorting aan. Dit betekent dat u flink kunt besparen op de prijs van uw zonnepanelen als u tegelijk met anderen zonnepanelen laat installeren. U vormt dan samen een collectief met anderen uit uw straat, wijk of gemeente. Hoe meer mensen meedoen, hoe scherper de prijs. En hoe meer geld iedereen dus bespaart!

Hoe werkt de collectief inkoop voor zonnepanelen in Beekdaelen?

Als u samen met andere inwoners van uw gemeente gebruikmaakt van de collectieve inkoop van zonnepanelen bij Green Energy Company, dan profiteert u samen van extra financieel voordeel. Wij vergoeden namelijk 30% van de verwachte energieopbrengst voor het eerste jaar. Oftewel: u krijgt geld terug! Zodra het zonnepanelenssysteem door ons is geïnstalleerd, storten wij dit bedrag – wat gelijk staat aan 30% van de verwachte jaaropbrengst – op uw rekening. Bovendien regelen wij ook geheel gratis de btw-teruggaaf voor u! Zo begint u dus direct met het terugverdienen van uw duurzame investering.

Iedereen groen. Iedereen betaalbare energie. Iedereen een mooie korting.

Collectieve korting aanvragen | Het stappenplan

Het aanvragen van collectieve korting gaat bij ons heel eenvoudig. De eerste stap is natuurlijk uw buren of anderen uit de gemeente enthousiasmeren. Wie is er nog meer geïnteresseerd? Daarna is de procedure voor iedereen die interesse heeft als volgt:

 • Meld u bij ons aan via het contactformulier of door te mailen naar collectief@greenenergycompany.nl.
 • Wij voeren een adviesgesprek met u.
 • U geeft door wie wil meedoen.
 • Wij komen bij u en de anderen langs om de daken te inspecteren.
 • Ieder huis dat meedoet, ontvangt een offerte op maat. Met collectiviteitskorting dus!
 • Is het aanbod akkoord? Dan plannen we een datum voor het installeren.
 • Onze installateurs komen de zonnepanelen installeren.

Voorwaarden collectieve inkoop

 • De collectieve inkoop van zonnepanelen geldt alleen voor particulieren
 • Er dienen minimaal 10 inwoners van dezelfde gemeente een collectief te vormen
 • De collectieve inkoop kan niet worden gecombineerd met andere acties van Green Energy Company

Zo vindt u sneller deelnemers voor uw collectief

 • Stel uw buren op de hoogte van de collectieve inkoopactie bij Green Energy Company, wie weet doen ze mee.
 • Deel de actie via social media en vraag op uw beurt weer of anderen de actie ook willen delen. Sharing = caring!
 • Hang een oproep op bij de supermarkt(en) in de buurt en/of bij de lokale (sport)vereniging(en)
 • Doe een oproep in de buurt WhatsApp-groep of bijvoorbeeld handige apps als Nextdoor

Benieuwd naar uw opties voor collectiviteitskorting?

Profiteer nu van de voordelen van zonnepanelen én van een mooie korting. Wij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden voor collectiviteitskorting op zonnepanelen. Wilt u hier meer over weten? Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar collectief@greenenergycompany.nl. Dan vertellen we u graag meer over de opties voor u en uw collectief.

Waarom Green Energy Company?

Zonnepanelen kopen bij Green Energy Company betekent kiezen voor de beste kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in verduurzaming en hebben jarenlange ervaring met het installeren van zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven. U bent bij ons dus verzekerd van goede kennis, vakbekwame installateurs en kwalitatieve zonnepanelen.

Verder profiteert u bij ons van:

 • Aandacht voor uw wensen en altijd bereid om mee te denken
 • Altijd garantie op onze zonnepanelen en op de installatie
 • Complete zonnepaneleninstallatie, evt. inclusief accu of omvormer
 • Gratis de btw-teruggave voor u verzorgd
 • Kosteloos alle benodigde vergunningen voor u geregeld
 • Voor al uw wensen één adres: van plaatsing tot onderhoud
 • De mogelijkheid om zonnepanelen te combineren met andere duurzame oplossingen (o.a. laadpalen, sedumdaken, meterkasten en LED-verlichting)
 • Eigen installateurs en altijd een aanspreekpunt
 • Alles in eigen beheer
 • Erkend als installatiebedrijf door InstallQ (=KvINL en Sterkin)

Sedum en zonnepanelen

Wist u trouwens dat u nóg meer uit uw zonnepanelen kunt halen door deze te combineren met een groen sedumdak? Oftewel, een dak bedekt met groene vetplantjes. Green Energy Company is de enige in Nederland die zowel zonnepanelen als sedumdaken aanlegt. Een ideale combinatie!

Het sedum verhoogt de levensduur van uw dak, zorgt voor meer biodiversiteit én vergroot de opbrengst van uw zonnepanelen. Door te kiezen voor een sedumdak, stijgt het rendement uit uw zonnepanelen met wel 8%. Mooi meegenomen! En dan zijn er zelfs nog meer voordelen van een sedumdak.

Coronamaatregelen

Ook tijdens de coronacrisis kunt u zonnepanelen laten installeren. Onze medewerkers nemen de RIVM-maatregelen uiterst serieus en hebben onze werkwijze daarop aangepast. Zonnepanelen laten installeren is dan ook volkomen veilig en verantwoord. Onze medewerkers blijven op minimaal 1,5 meter afstand, werken afstand en werken alleen als ze fit en gezond zijn.

Daardoor kunt u nu – net zo goed als op ieder ander moment – zonnepanelen laten installeren.

Uw investering in 5-7 jaar terugverdiend

Jaarlijks bespaart u gemiddeld € 770,- op uw energierekening. Na 5-7 jaar geniet u dus van gratis stroom!

Gecertificeerde installateur

Green Energy Company is een erkend Solar Specialist. Daardoor weten we precies welk zonnepaneel geschikt is voor uw woning.

Profiteer van 10 jaar garantie

Ook na de aanschaf van zonnepanelen staan we voor u klaar bij vragen over uw zonnepanelen. Bij storingen helpen we u binnen 24 uur.

Geen onverwachte kosten

Geen voorrijkosten en duidelijke afspraken: bij Green Energy Company weet u exact wat u kwijt bent aan zonnepanelen.

Benieuwd wat u kunt besparen? Doe onze gratis dakscan en ontvang geheel vrijblijvend een offerte.

Gratis dakscan aanvragen

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Wanneer u kiest voor zonnepanelen, dan profiteert u van vele voordelen:

Goed voor het milieu

Bij het gebruiken van zonne-energie komt er nauwelijks CO2 vrij. Daarnaast heeft u de CO2-uitstoot voor het produceren van zonnepanelen na 2 à 3 jaar al gecompenseerd.

Bespaar tot € 770,- per jaar

Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op. Hierdoor bespaart u iedere maand weer op uw energierekening. Aangezien uw energiekosten een groot deel van uw maandelijkse vaste lasten vormen, kunt u elk jaar weer honderden euro’s besparen. Daarnaast bent u niet langer afhankelijk van uw energieleverancier.

Waardeverhoging van uw huis

Met de plaatsing van zonnepanelen op uw woning in Almere verbetert u het energielabel van uw woning en verhoogt u de waarde van uw woning. Daarnaast is uw woning aantrekkelijker voor potentiële kopers, omdat de vaste lasten lager zijn in vergelijking met een woning zonder zonnepanelen.

Duurzame oplossingen woning en bedrijf brochure Green Energy Company

Dit zeggen onze klanten over ons…

UITSTEKEND
117 recensies op
M Levering
M Levering
28/12/2021
Prima advies vooraf. Installatie conform afspraak. Zeer netjes opgeleverd en afgewerkt. Aan te raden adres voor zonnepanelen.
Lees verder
Bianca Segers
Bianca Segers
13/12/2021
Afgelopen vrijdag zijn de zonnepanelen gelegd. Heel erg blij mee! In het gehele proces netjes geholpen. Vooral het eerste adviesgesprek als heel erg positief ervaren. Daniël heeft verstand en passie, en dat is fijn :) Ook de jongens die hier geweest zijn om alles in orde te maken waren heel bekwaam. Het was een nogal lastig traject voor de bekabeling, maar dat hebben ze heel netjes verwerkt. Wel jammer dat ze 2x moesten komen omdat ze de 1e keer de panelen niet bij zich hadden, die waren even niet leverbaar? Vooral jammer dat wij dat niet wisten op het moment dat ze kwamen. Maar nu alles ligt erg tevreden!
Lees verder
Hans Koevoet
Hans Koevoet
09/12/2021
Omdat we zowel zonnepanelen als sedum wilden laten aanleggen, kwamen we bij Green Energie Company terecht. Op advies van Hendrik alleen zonnepanelen laten leggen. Duidelijke offerte gekregen van diverse zonnepanelen met bijbehorende omvormers. Namen de tijd om tot een goed concept te komen. Installatie ging netjes en verzorgd. Prima uitgevoerd.
Lees verder
Daniel van der Laan
Daniel van der Laan
06/12/2021
Heldere communicatie. Goed geregeld van A tot Z. Echt een aanrader!
Lees verder
Lieke van den Elshout
Lieke van den Elshout
31/10/2021
We zochten een bedrijf dat zowel zonnepanelen als een sedumdak kon plaatsen. We hebben verschillende offertes opgevraagd en Green Energy Company kwam qua balans prijs - kwaliteit het beste voor ons uit de bus. Er is een vaste accountmanager waar je laagdrempelig je vragen bij kan stellen gedurende het offerte proces. En ze hebben een mooi systeem waarbij je de verschillende voorstellen online inclusief voorbeelden kunt bekijken. (deze was niet altijd toegankelijk en had wat opstart problemen, maar dit werd altijd goed opgelost). We hebben uiteindelijk gekozen voor parallel geschakeld en hoger geplaatst ivm sedum dak. Na akkoord, was er direct een schouw en een definitieve offerte en binnen 2 weken lag het sedum dak inclusief zonnepanelen op ons dak. We zijn erg tevreden over de installatie en blij dat onze zonnepanelen goed hun werk doen. Het enige minpuntje in de afhandeling is dat we uiteindelijk een sedum dak hebben met een substraatlaag van 20mm en we ,om subsidie terug te krijgen van onze gemeente, blijkbaar 40 mm nodig hadden. We dachten alles gecheckt te hebben, maar nu helaas hiervoor toch geen subsidie. Dat scheelt helaas best wat geld. Voor wat betreft BTW terugvraag zonnepanelen, ondersteunt Green Energy de aanvraag, dit proces loopt nog en is bijna afgerond. Overall een tevreden klant.
Lees verder
Erwin Van Marle
Erwin Van Marle
19/10/2021
SEm was goed nadenkend en meewerkend .. en nu maar hopen dat alles oplevert wat we hebben afgesproken - Wij hebben zonnepanelen en groen dak bij hen gekocht voor 2 woningen onder 1 dak - voor de toekomststraat in Almere oosterwold
Lees verder
noeri hentati
noeri hentati
08/10/2021
Top bedrijf, erg vriendelijke en zeer professionele instalateurs. Alles is van begint tot eind netjes afgerond en hebben geen moment stil gezeten. Weer is bij hun ook geen probleem want ookal regende het gingen ze gewoon door! Zeker een van de beste zonne energie bedrijven in nederland!
Lees verder
Sosja Prinsen
Sosja Prinsen
07/10/2021
Er werd goed meegedacht over de mogelijkheden en de panelen zijn netjes en snel geplaatst. Helemaal tevreden!
Lees verder
Erwin Van Der Linde
Erwin Van Der Linde
04/10/2021
Zeer tevreden over de gegeven info en zeer tevreden over de installateurs. Het was slecht weer maar geen onvertogen woord en alles netjes opgeruimd. Grote klasse.
Lees verder

Wij zouden het waarderen als u uw mening met ons en anderen deelt. Zo weten wij zeker dat wij de juiste kwaliteit bieden en kunnen wij waar nodig voor verbeteringen zorgen.

Schrijf een review

Zonnepanelen installeren Alkmaar Green Energy Company gratis dakscan