Collectieve korting op het kopen van zonnepanelen in Almere

Zonnepanelen installeren is een slimme zet. U bespaart op uw energiekosten én levert een mooie bijdrage aan het milieu. Ze leveren een rendement op van minimaal 13%, terwijl een spaarrekening nog maar 1% of minder oplevert. Maar wist u dat u ook van een mooie korting op uw zonnepanelen kunt profiteren? Namelijk door een collectief met anderen te vormen.

Bij Green Energy Company bieden we collectieve korting als u tegelijk met anderen zonnepanelen aanschaft. Wij streven namelijk naar meer duurzaamheid, minder luchtvervuiling en een beter milieu in het hele land. Met die collectiviteitskorting maken we het nóg aantrekkelijker voor u om nu zonnepanelen te laten plaatsen.

Zonnepanelen op groen dak sedum Rotterdam

Waarom kiezen voor collectiviteitskorting op zonnepanelen?

Steeds meer Nederlanders kiezen voor zonnepanelen op het dak. Dat is niet zonder reden. Zonnepanelen bieden vele voordelen. Met zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op, waardoor u minder stroom van het net nodig heeft. Dat scheelt flink op uw energierekening en betekent een mooie verduurzaming.

Natuurlijk wilt u voor zonnepanelen niet meer betalen dan nodig is. Daarom bieden wij een collectiviteitskorting aan. Dit betekent dat u flink kunt besparen op de prijs van uw zonnepanelen als u tegelijk met anderen zonnepanelen laat installeren. U vormt dan samen een collectief met anderen uit uw straat, wijk of gemeente. Hoe meer mensen meedoen, hoe scherper de prijs. En hoe meer geld iedereen dus bespaart!

Iedereen groen. Iedereen betaalbare energie. Iedereen een mooie korting.

Hoe werkt de collectief inkoop?

Als u samen met andere inwoners van uw gemeente gebruikmaakt van de collectieve inkoop van zonnepanelen bij Green Energy Company, dan profiteert u samen van extra financieel voordeel. Wij vergoeden namelijk 30% van de verwachte energieopbrengst voor het eerste jaar. Oftewel: u krijgt geld terug! Zodra het zonnepanelenssysteem door ons is geïnstalleerd, storten wij dit bedrag – wat gelijk staat aan 30% van de verwachte jaaropbrengst – op uw rekening. Bovendien regelen wij ook geheel gratis de btw-teruggaaf voor u! Zo begint u dus direct met het terugverdienen van uw duurzame investering.

Collectieve korting aanvragen | Het stappenplan

Het aanvragen van collectieve korting gaat bij ons heel eenvoudig. De eerste stap is natuurlijk uw buren of anderen uit de gemeente enthousiasmeren. Wie is er nog meer geïnteresseerd? Daarna is de procedure voor iedereen die interesse heeft als volgt:

 • Meld u bij ons aan via het contactformulier of door te mailen naar collectief@greenenergycompany.nl.
 • Wij voeren een adviesgesprek met u.
 • U geeft door wie wil meedoen.
 • Wij komen bij u en de anderen langs om de daken te inspecteren.
 • Ieder huis dat meedoet, ontvangt een offerte op maat. Met collectiviteitskorting dus!
 • Is het aanbod akkoord? Dan plannen we een datum voor het installeren.
 • Onze installateurs komen de zonnepanelen installeren.

Voorwaarden collectieve inkoop

 • De collectieve inkoop van zonnepanelen geldt alleen voor particulieren
 • Er dienen minimaal 10 inwoners van dezelfde gemeente een collectief te vormen
 • De collectieve inkoop kan niet worden gecombineerd met andere acties van Green Energy Company

Zo vindt u sneller deelnemers voor uw collectief

 • Stel uw buren op de hoogte van de collectieve inkoopactie bij Green Energy Company, wie weet doen ze mee.
 • Deel de actie via social media en vraag op uw beurt weer of anderen de actie ook willen delen. Sharing = caring!
 • Hang een oproep op bij de supermarkt(en) in de buurt en/of bij de lokale (sport)vereniging(en)
 • Doe een oproep in de buurt WhatsApp-groep of bijvoorbeeld handige apps als Nextdoor

Benieuwd naar uw opties voor collectiviteitskorting?

Profiteer nu van de voordelen van zonnepanelen én van een mooie korting. Wij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden voor collectiviteitskorting op zonnepanelen. Wilt u hier meer over weten? Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar collectief@greenenergycompany.nl. Dan vertellen we u graag meer over de opties voor u en uw collectief.

Waarom Green Energy Company?

Zonnepanelen kopen bij Green Energy Company betekent kiezen voor de beste kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in verduurzaming en hebben jarenlange ervaring met het installeren van zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven. U bent bij ons dus verzekerd van goede kennis, vakbekwame installateurs en kwalitatieve zonnepanelen.

Verder profiteert u bij ons van:

 • Aandacht voor uw wensen en altijd bereid om mee te denken
 • Altijd garantie op onze zonnepanelen en op de installatie
 • Complete zonnepaneleninstallatie, evt. inclusief accu of omvormer
 • Gratis de btw-teruggave voor u verzorgd
 • Kosteloos alle benodigde vergunningen voor u geregeld
 • Voor al uw wensen één adres: van plaatsing tot onderhoud
 • De mogelijkheid om zonnepanelen te combineren met andere duurzame oplossingen (o.a. laadpalen, sedumdaken, meterkasten en zonneboilers)
 • Eigen installateurs en altijd een aanspreekpunt
 • Alles in eigen beheer
 • Erkend als installatiebedrijf door InstallQ (=KvINL en Sterkin)

Sedum en zonnepanelen

Wist u trouwens dat u nóg meer uit uw zonnepanelen kunt halen door deze te combineren met een groen sedumdak? Oftewel, een dak bedekt met groene vetplantjes. Green Energy Company is de enige in Nederland die zowel zonnepanelen als sedumdaken aanlegt. Een ideale combinatie!

Het sedum verhoogt de levensduur van uw dak, zorgt voor meer biodiversiteit én vergroot de opbrengst van uw zonnepanelen. Door te kiezen voor een sedumdak, stijgt het rendement uit uw zonnepanelen met wel 8%. Mooi meegenomen! En dan zijn er zelfs nog meer voordelen van een sedumdak.

Coronamaatregelen

Ook tijdens de coronacrisis kunt u zonnepanelen laten installeren. Onze medewerkers nemen de RIVM-maatregelen uiterst serieus en hebben onze werkwijze daarop aangepast. Zonnepanelen laten installeren is dan ook volkomen veilig en verantwoord. Onze medewerkers blijven op minimaal 1,5 meter afstand, werken afstand en werken alleen als ze fit en gezond zijn.

Daardoor kunt u nu – net zo goed als op ieder ander moment – zonnepanelen laten installeren.

Uw investering in 5-7 jaar terugverdiend

Jaarlijks bespaart u +/- € 850,- op uw energierekening. Na 5-7 jaar geniet u dus van gratis stroom!

Gecertificeerde installateur

Green Energy Company is een erkend Solar Specialist. Daardoor weten we precies welk zonnepaneel geschikt is voor uw woning.

Profiteer van 10 jaar garantie

Ook na de aanschaf van zonnepanelen staan we voor u klaar bij vragen over uw zonnepanelen. Bij storingen helpen we u binnen 24 uur.

Geen onverwachte kosten

Geen voorrijkosten en duidelijke afspraken: bij Green Energy Company weet u exact wat u kwijt bent aan zonnepanelen.

Benieuwd wat u kunt besparen? Doe onze gratis dakscan en ontvang geheel vrijblijvend een offerte.

Gratis dakscan aanvragen

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Wanneer u kiest voor zonnepanelen, dan profiteert u van vele voordelen:

Goed voor het milieu

Bij het gebruiken van zonne-energie komt er nauwelijks CO2 vrij. Daarnaast heeft u de CO2-uitstoot voor het produceren van zonnepanelen na 2 à 3 jaar al gecompenseerd.

Bespaar tot € 850,- per jaar

Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op. Hierdoor bespaart u iedere maand weer op uw energierekening. Aangezien uw energiekosten een groot deel van uw maandelijkse vaste lasten vormen, kunt u elk jaar weer honderden euro’s besparen. Daarnaast bent u niet langer afhankelijk van uw energieleverancier.

Waardeverhoging van uw huis

Met de plaatsing van zonnepanelen op uw woning in Almere verbetert u het energielabel van uw woning en verhoogt u de waarde van uw woning. Daarnaast is uw woning aantrekkelijker voor potentiële kopers, omdat de vaste lasten lager zijn in vergelijking met een woning zonder zonnepanelen.

Wij hechten veel waarde aan uw mening

Wij zouden het waarderen als u uw mening met ons en anderen deelt. Zo weten wij zeker dat wij de juiste kwaliteit bieden en kunnen wij waar nodig voor verbeteringen zorgen.

Schrijf een review

Zonnepanelen installeren Alkmaar Green Energy Company gratis dakscan