Verkoeling in de zomermaanden en juist een fijne warme lucht als het buiten koud is? Dat is voor veel mensen een verademing. Zelf uw omgevingstemperatuur kunnen instellen draagt bij aan uw wooncomfort. En dat hoeft niet bij een wens te blijven. Met een wandunit airconditioning kunt u zelf uw ideale temperatuur in huis in te stellen; binnen 10 minuten is het zo warm als koud als u wilt. Ontdek hier wat de 6 voordelen zijn van een LG airco kopen.GEC Wantunit airco - Green Energy Company

Wat is een LG airco wandunit airconditioning?

Een LG airco wandunit airconditioning bestaat uit twee delen: een deel voor in huis en een deel dat buiten wordt gemonteerd. Een LG airco is een airconditioning die vast in huis gemonteerd is en een compact design heeft. Omdat de meeste onderdelen buitenshuis zijn geplaatst, ziet u er in huis nauwelijks iets van.

Hoe het werkt? De airco perst lucht samen en kan op die manier de temperatuur verlagen. En is het juist warm buiten en wilt u dat het binnen koeler is? Dan onttrekt de unit warmte uit de ruimte, waardoor het binnen koeler wordt. Die warmte wordt afgegeven aan de buitenlucht.

Veel andere airconditioningsysteem produceren nogal wat lawaai. Dat heeft vaak te maken met de condensor en de compressor. Omdat die twee onderdelen zich bij de LG airco buitenshuis bevinden, is een LG airco wandunit airconditioning vrijwel geruisloos.

Daarnaast biedt een LG airco met wifi van Green Energy Company diverse andere voordelen.

Voordeel 1. Altijd de ideale binnentemperatuur

De temperatuur buitenshuis wisselt het hele jaar door. Dat heeft ook impact op het klimaat in uw woning. In de zomer is het met de zon vol op uw ramen al snel te warm. In de winter is het eerder fris als er buiten een gure wind raast. Het is dan prettig om zelf eenvoudig en snel altijd de juiste temperatuur in te stellen. Dat kan met een LG airco wandunit airconditioning. Zo heeft u 365 dagen per jaar een temperatuur die en klimaat dat voor u prettig voelt.

Zeker nu de zomers steeds warmer en de winters juist vaak kouder worden, is een LG airco kopen voor veel mensen een prettige investering. Het fijne is ook dat u met een airco al binnen 10 minuten de gewenste kamertemperatuur kunt bereiken.

Voordeel 2. Lagere kosten dan bij verwarming

De stroomkosten voor een airco zijn veel lager dan de stookkosten voor een verwarming. Dit heeft ermee te maken dat de airco via elektrische energie in de zomerwarmte van binnen naar buiten verplaatst en in de winter juist andersom. De airco zelf maakt dus geen warmte, wat bij een verwarming wel het geval is. Bovendien zijn de kosten voor stroom veel lager dan die voor gas. Al met al zorgt dat voor een mooie besparing op uw gas- en elektriciteitsrekening.

Voordeel 3. Betere luchtkwaliteit

Airconditioning vermindert de kans op allergieën. Als u het airconditioningsysteem goed schoonhoudt, worden externe stoffen die een allergische reactie kunnen veroorzaken buiten gehouden. Daardoor verbetert de luchtkwaliteit en zult u minder last hebben van bijvoorbeeld een benauwd gevoel in huis.

Voordeel 4. Uw woning is meer waard

Omdat u niet de enige bent die waarde hecht aan een comfortabel binnenklimaat, is het voor toekomstige kopers van uw woning ook een pluspunt als u een airco heeft geïnstalleerd. Met een vaste LG airco vermeerdert u dan ook de waarde van uw woning. Mocht u uw woning in de toekomst verkopen, dan krijgt u bij de verkoop meer voor uw woning dan als er geen airco aanwezig is.

Voordeel 5. Eenvoudige bediening via de smartphone

Voor het bedienen van de LG airco hoeft u niet zelf aan knoppen te draaien of steeds van de ene naar de andere kamer te lopen. Dat is nu juist het eenvoudige. Elk van de LG-airco’s is met wifi te bedienen. U kunt de airco dus instellen vanaf waar u maar bent. Gewoon met uw smartphone. U krijgt er een app bij waarmee u met een paar klikken op uw telefoon zo de juiste temperatuur heeft ingesteld.

Voordeel 6. Combinatie met zonnepanelen mogelijk

Een airco niet duurzaam? Zeker wel, u kunt er namelijk voor kiezen om de stroom voor uw airco op te wekken met zonnepanelen op het dak. U weet dan zeker dat uw airconditioning werkt op duurzame stroom. Bovendien bespaart dit u een flink bedrag op uw energierekening.

Benieuwd naar de opties om zonnepanelen te installeren in combinatie met een airco? Vraag een gratis dakscan voor zonnepanelen aan via onze site.

Bekijk onze LG airco’s

Bij Green Energy Company verkopen we diverse LG airco’s met elk hun eigen voordelige eigenschappen. Dankzij de verschillende modellen LG airco’s met wifi en ieder een uitstekende energieklasse is er altijd een passende airco voor u.

Benieuwd welke LG airco bij uw wensen past? En wat de voordelen zijn in uw situatie? Vraag een offerte aan voor een LG airco bij u thuis.

Offerte LG Airco aanvragen

Heeft u wensen voor verdere verduurzaming van uw woning of bedrijfspand? Ook dan is Green Energy Company er graag voor u. Wij bieden duurzame totaaloplossingen waarbij we graag meedenken over passende energiebesparende maatregelen voor uw huis. Neem contact op via info@greenenergycompany.nl of via 088 – 999 1000 voor meer informatie.