Elektrische vloerverwarming aanleggen

Flink besparen op uw stookkosten? Dat kan door te kiezen voor elektrische vloerverwarming. Met elektrische vloerverwarming bespaart u tot wel 40% op uw energiekosten. Uw woning of bedrijfspand blijft beter warm, de temperatuur is meer gelijkmatig en u heeft geen radiatoren meer in huis staan. Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor het aanleggen van elektrische vloerverwarming. Green Energy Company verzorgt dit graag voor u. Neem contact met ons op of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Gelijkmatige warmte en minder energiekosten

Zoekt u een milieuvriendelijkere manier om uw woning te verwarmen? Dan is elektrische vloerverwarming aanleggen een ideale oplossing. Doordat er met elektrische vloerverwarming minder warmte verloren gaat, kunt u de verwarming al snel twee graden lager zetten dan u gewend bent. De stralingswarmte (via infrarood) zorgt namelijk voor een constante en gelijkmatig verdeelde warmte in uw woning. Die warmte straalt uit naar de gehele ruimte. Doordat deze vloerverwarming directe warmte uitstraalt, kunt u de temperatuur beter sturen.

Dat maakt elektrische vloerverwarming zowel een aangename als een kostenbesparende keuze.

Green Energy Company: specialist in elektrische vloerverwarming

Green Energy Company is expert in verduurzaming van uw woning of bedrijfspand. Elektrische vloerverwarming aanleggen is één van onze specialiteiten. Zeker omdat wij dit ook kunnen combineren met het aanleggen van zonnepanelen. Onze ervaren monteurs leveren u niet alleen een kwalitatieve elektrische vloerverwarming, maar kunnen deze ook direct voor u aanleggen. Natuurlijk op een nette en goede manier. Hier heeft u dus zelf geen omkijken naar.

Natuurlijk beginnen we altijd met vrijblijvend advies en een kosteloze offerte. Daarbij vertellen we u precies wat het u kost en oplevert om een elektrische verwarming aan te leggen.

Elektrische vloerverwarming én isolatie van uw woning

Met onze elektrische vloerverwarming bent u zeker van een gelijkmatige verwarming van uw woning en/of bedrijfspand. Tegelijkertijd werkt de vloerverwarming ook isolerend. Daardoor voorkomt u dat warmte verloren gaat. Dit komt doordat onze elektrische vloerverwarming dun reflecterend verwarmingsfolie bevat met een vulling van koolstofvezels. Dit dient als een ideaal verwarmingselement. Door die speciale toepassing gaat de elektrische vloerverwarming meer dan 30 jaar mee. Ook maakt het folie oververhitting onmogelijk.

Een voordeel van elektrische vloerverwarming is dat de aanschaf ervan minder kost dan het infrezen van een vloerverwarming. Nog een voordeel is dat elektrische vloerverwarming sneller opwarmt. U kunt hem dus vaker uitzetten om energie te besparen.

Waarom elektrische vloerverwarming aanleggen?

Met vloerverwarming heeft u nooit meer last van koude voeten. Ook niet in de winter. Maar vloerverwarming heeft nog veel meer te bieden dan dat. Bovendien heeft u met vloerverwarming geen radiatoren meer nodig. De verwarming zit verstopt onder uw vloer.

Daarnaast biedt elektrische vloerverwarming deze voordelen:

  • Uw woning/bedrijfspand blijft beter warm en de temperatuur is meer gelijkmatig
  • Uw energieverbruik en kosten zijn zo’n 40% lager op jaarbasis
  • Er gaat minder energie verloren (= beter voor het milieu)
  • Altijd een aangename temperatuur in huis
  • Ook antibacteriële effecten

Dat maakt vloerverwarming een ideaal alternatief voor gewone radiatoren. Ook voor uw woning/bedrijfspand!

De grootste kostenbesparing bereikt u als u een vloer van pvc, marmoleum, natuursteen of plavuizen heeft. Dit soort vloeren laten de warmte namelijk beter door naar de kamer. Elektrische vloerverwarming in combinatie met een houten vloer, een laminaatvloer of een ander type vaste vloerbedekking kan ook. Houd er dan wel rekening mee dat uw verbruik iets hoger zal uitvallen.

Ook besparen op uw energiekosten met elektrische vloerverwarming? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Ook antibacteriële effecten

Nog een handig voordeel is dat het folie op de vloerverwarming een antibacteriële werking heeft. Dit komt doordat het folie negatieve ionen uitstraalt zodra de verwarming in werking is. Uit onafhankelijke testen blijkt dat op die manier binnen afzienbare tijd meer dan 72,6% van de bacteriën gedood wordt. Een fijne bijkomstigheid van de elektrische vloerverwarming!

Hoe snel verdient u elektrische vloerverwarming terug?

Hoe snel u elektrische vloerverwarming terugverdient, hangt onder andere af van de isolatie van uw woning. Hoe beter uw isolatie, hoe eerder hoe de vloerverwarming zult terugverdienen. U kunt uitgaan van gemiddeld zo’n 10-15 jaar terugverdientijd.

Ook een elektrische vloerverwarming aanleggen? Vraag een offerte aan!

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met het aanleggen van een elektrische vloerverwarming? Of hoort u graag meer over de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Dan vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Green Energy Company: voor duurzame totaaloplossingen

Wilt u uw woning of bedrijfspand verder verduurzamen? Ook daarvoor staat Green Energy Company u bij. Wij bieden onze klanten een duurzaam totaalpakket voor woningen en werkplekken. Zo kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van zonnepanelen, een groen dak, LED-verlichting en nog veel meer. Bekijk daarom ook zeker onze brochure!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag met u mee wat het beste bij u past.

Al onze duurzame oplossingen op een rij

zonnepanelen

Zonnepanelen

Wek zelf energie op met behulp van de zon en profiteer na 5-7 jaar van gratis stroom!

Meer informatie

Onderhoudscontract

Verhoog het rendement en verleng de levensduur van uw installatie.

Meer informatie

Groen dak sedumdak

Sedumdak (groendak)

8% meer rendement met zonnepanelen en nog veel meer voordelen!

Meer informatie

Laadpaal laten plaatsen

Laadpalen

Uw elektrische auto opladen met uw eigen laadpaal. Ook in combinatie met zonnepanelen!

Meer informatie

windturbine op dak

Windturbine

Energie opwekken met behulp van de wind. Het kan al vanaf windkracht 1!

Meer informatie

Meterkast vervangen

Meterkast/groepenkast

Laat uw meter- en/of groepenkast (ver)plaatsen, vernieuwen of vervangen.

Meer informatie

LED-verlichting

LED-lampen zijn duurzamer. Bespaar jaarlijks tot wel 90% op uw energiekosten.

Meer informatie

webshop green energy company

Webshop

Bestel gemakkelijk en snel de duurzame oplossingen die u nodig heeft.

Bekijk webshop