EV-box

EV-Box is internationaal marktleider van laadstations en heeft 60% van het marktaandeel in Nederland. De laadpalen van EV-Box zijn 100% duurzaam en hebben het beste beheersysteem. Met slimme laadstations, cloud-software en app, biedt EV-Box als internationale marktleider de beste laadoplossingen voor thuis, bedrijven, winkels, faciliteiten en gemeenten. EV-Box faciliteert bovendien openbare laadnetwerken in verschillende landen. EV-Box laadstations zijn universeel en kunnen toegepast worden op elke elektrische auto.

Walbox

Wallbox is een Europese snelgroeiende laadpalen-producent die zich bezighoudt met innovatieve en slimme laadoplossingen voor zowel elektrische als de plug-in hybride voertuigen. Voor Wallbox geldt dat ze niet de grootste willen zijn, maar wel de beste. Ze leveren deze laadoplossingen tegen concurrerende prijzen, waarbij de focus ligt op de eindgebruiker. En alles ook nog eens verwerkt in een mooi design. Wallbox heeft momenteel al een oplaadbox beschikbaar die BiDirectioneel kan laden (dus ook uw woning kan voorzien van stroom).

Alfen

Alfen is een internationale onderneming met Nederlandse wortels die zich bezighoudt met innovatieve producten en projecten binnen de elektrische energiewereld. In de beginjaren van het bedrijf produceerde Alfen voornamelijk schakelapparatuur. Door de jaren heen is Alfen uitgegroeid tot een belangrijke internationale spin in het web als het gaat om energie. In 2017 hebben zij meer dan 35.000 laadsystemen geleverd in heel Europa.