Project omschrijving

Zonnepanelen installatie woning in Lelystad

Voor een nieuwbouwwoning in Lelystad (Flevoland) heeft Green Energy Company in juli 2019 de levering en montage van 18 zonnepanelen gerealiseerd. De geïnstalleerde zonnepanelen met een zwarte framekleur van het merk AUO BenQ SunVivo passen qua kleur perfect bij de zwarte stenen en het zwarte dak. Elk zonnepaneel heeft een afmeting van 164 x 92,2 x 4 cm en een productgarantie van 15 jaar. AUO producten zijn getest op prestaties en levensduur in een eigen state-of-the-art laboratoria. Deze testen waarborgen de integriteit van lange termijn garanties van de zonnepanelen.

zonnepanelen installeren woning Lelystad

Zonnepanelen in Lelystad nodig?

Via de gratis dakscan op onze website berekent u in een paar simpele stappen hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen en wat de geschatte investering is. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Op de pagina ‘Zonnepanelen laten plaatsen in Lelystad‘ vindt u ook meer uitgebreide informatie over wetgeving, subsidies, vergunningen en nog veel meer. Neem gerust een kijkje!

Heeft u vragen, dan kun u ook contact met ons opnemen per e-mail via info@greenenergycompany.nl of telefonisch via telnr. 0900 – 999 1000.

Collectiviteitskorting zonnepanelen

Wilt u uw (nieuwbouw)woning ook verduurzamen en denken uw buren er net zo over? Profiteer dan van onze collectiviteitskorting! Wanneer minimaal 2 woningen overgaan op zonnepanelen, ontvangt iedere woning een collectiviteitskorting van € 250,- op het zonnepanelensysteem. Het maakt hierbij niet uit of de woningen aan elkaar grenzen. Wint voor u, winst voor de buren en winst voor de natuur!

Voordelen Green Energy Company:

  • Erkend Solar Specialist (bekijk al onze erkenningen)
  • Wij regelen vergunning én btw-teruggaaf, zonder extra kosten
  • Installatie-garantie (15 jaar lang)

Doe de gratis dakscan om te kijken wat u kunt besparen of om een gratis offerte aan te vragen!

Gratis Dakscan