Project omschrijving

Zonnepanelen installatie in Amsterdam

Door de plaatsing van 12 Axitec zonnepanelen in Amsterdam is deze woning duurzaam geworden! Met 3.600 Wp aan totaal geïnstalleerd vermogen is een mooie besparing gerealiseerd. Het platte dak voorzien van dakgrid is aangevuld met zonnepanelen van elk 300 Wp. De Duitse fabrikant Axitec heeft zichzelf als doel gesteld om hét perfecte zonnepaneel te produceren op het gebied van prijs, kwaliteit en efficiëntie. Dat zien we terug in de hogere prestaties en uiteraard de kwaliteit van deze zonnepanelen in Amsterdam. De Solax omvormer heeft een plekje gekregen in de voorraadruimte, zoals de opdrachtgever graag wilde. Het team van Green Energy Company kijkt terug op een mooie installatie!

Collectiviteitskorting zonnepanelen Amsterdam

Denkt u erover om ook zonnepanelen op uw (nieuwbouw)woning in Amsterdam te laten plaatsen? Dan hebben we een leuke actie voor u en uw buren! Wanneer minimaal 2 woningen overgaan op zonnepanelen, ontvangt iedere woning een collectiviteitskorting van € 250,- op het zonnepanelensysteem. Het maakt hierbij niet uit of de woningen aan elkaar grenzen. Winst voor u, winst voor de buren en winst voor de natuur! Doe onze gratis dakscan om vrijblijvend een prijsindicatie te ontvangen voor zonnepanelen op uw woning. Uiteraard mag u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via telnr. 088 – 999 1000.

Combinatie zonnepanelen en sedum

Het rendement van zonnepanelen verhogen is mogelijk door sedum te plaatsen. Het rendement van zonnepanelen verhoogt hiermee tussen de 6% en 24%. Een aanzienlijke verhoging dus en zeker de moeite waard om te overwegen. Naast de rendementsverhoging is er nog een mooi voordeel waar u gebruik van kunt maken. De gemeente Amsterdam biedt namelijk subsidie voor particulieren (en bedrijven) die een groen dak en/of groene gevel willen realiseren. Op onze pagina sedumdak met zonnepanelen vindt u daarover meer informatie. Daarnaast vindt u alle voorwaarden en informatie van de Gemeente Amsterdam via Subsidie Groene daken en gevels van de gemeente Amsterdam.

Voordelen Green Energy Company:

  • Erkend Solar Specialist (bekijk al onze erkenningen)
  • Wij regelen vergunning én btw-teruggaaf, zonder extra kosten
  • Installatie-garantie (15 jaar lang)

Doe de gratis dakscan om te kijken wat u kunt besparen of om een gratis offerte aan te vragen!

Gratis Dakscan