Project omschrijving

Zonnepanelen installatie bedrijfspand Waddinxveen

Zonnepanelen installeren doen we dagelijks met veel plezier, maar soms doen zich projecten voor die we graag extra in het zonnetje zetten. Letterlijk én figuurlijk! Zoals dit project in de mooie gemeente Waddinxveen! Op het platte dak van het bedrijfspand aan de Kouwe Hoek in Waddinxveen hebben we in juni 2019 maar liefst 371 zonnepanelen geïnstalleerd van het merk LG Solar. De zonnepanelen op dit bedrijfspand zijn aangesloten op 6 omvormers van het merk GOODWE. Voor de installatie hebben we montagemateriaal van het merk FlatFix Fusion gebruikt. In slechts 6 dagen tijd en met 2 man sterk hebben we dit project gerealiseerd.

Dronebeelden zonnepanelen bedrijfspand

Speciaal voor dit project hebben we het nóg hoger opgezocht. Hoe hoog? Zo hoog als dat de drone kon! De 371 zonnepanelen konden we zo extra mooi in beeld te brengen. De video hieronder spreekt voor zich: het is een spectaculair gezicht!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw bedrijfspand met onze zonnepanelen? Met een jong en enthousiast team werken wij aan het verduurzamen van Nederland en we komen dus ook graag bij u langs! Via de gratis dakscan op onze website berekent u in een paar simpele stappen hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen en wat de indicatieve investering zal zijn voor uw bedrijf. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Op de pagina ‘Zonnepanelen laten plaatsen‘ vindt u ook meer uitgebreide informatie over wetgeving, subsidies, vergunningen en nog veel meer. Neem gerust een kijkje!

Meer informatie zonnepanelen bedrijfspand

Heeft u vragen, dan kun u ook contact met ons opnemen per e-mail via info@greenenergycompany.nl of telefonisch via telnr. 0900 – 999 1000.

  • 371 zonnepanelen LG Solar

  • Totaal geïnstalleerd vermogen: 94.605 Wp

  • Stroom opbrengst: 111.300 kWh

Voordelen Green Energy Company:

  • Erkend Solar Specialist (bekijk al onze erkenningen)
  • Wij regelen vergunning én btw-teruggaaf, zonder extra kosten
  • Installatie-garantie (15 jaar lang)

Doe de gratis dakscan om te kijken wat u kunt besparen of om een gratis offerte aan te vragen!

Gratis Dakscan