Project omschrijving

Zonnepanelen en sedum aanleg in Capelle aan den IJssel

Sedum op een dak in combinatie met zonnepanelen is de perfecte samenvoeging, als je het ons vraagt. De vele voordelen van een sedumdak met zonnepanelen liegen er niet om, want zo zorgt sedum er onder andere voor dat zonnepanelen meer rendement opleveren, het dak goed geïsoleerd is, de waarde van de woning of het bedrijfspand stijgt en biedt het een natuurlijke verkoeling van het gebouw door de hogere verdamping. En dan ziet het er ook nog eens mooi uit! Ook in Capelle aan den IJssel hebben we in juli 2019 weer een mooi groen sedumdak met zonnepanelen aangelegd. Op deze woning met een plat dak liggen 12 Luxor glas-glas zonnepanelen van 300 Wp in combinatie met een SolarEdge omvormer 3500.

Ook een groen dak in Capelle aan den IJssel laten aanleggen?

Groene daken of ook wel sedumdaken genoemd, zijn bewezen een goede investering. Het levert namelijk geld op! Zo bespaart u enerzijds flink op uw energierekening en daarnaast helpt u uw gemeente een stukje duurzamer en groener te maken. Daar zijn veel gemeentes blij mee, zo ook de gemeente Capelle aan den IJssel! De gemeente stelt daarom subsidie beschikbaar voor woningen en bedrijfspanden in de gemeente die een groen dak of groene gevel willen aanleggen. Via de website Duurzaam Capelle vindt u meer informatie over deze (subsidie)mogelijkheden.

Groen dak installateur

Wij als Green Energy Company hebben al diverse projecten gerealiseerd met sedumdaken, zowel voor particulieren als bedrijven. Bij de realisatie van deze mooie en duurzame groene daken werken wij met sedumcassettes (Ecofoam cassettes). Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies over een groen dak, dan kunt u contact met ons opnemen per e-mail via info@greenenergycompany.nl of telefonisch via telnr. 0900 – 999 1000.

  • 12 Luxor glas-glas zonnepanelen 300 Wp

  • SolarEdge omvormer 3500

  • Totaal geïnstalleerd vermogen: 3.600 Wp

Voordelen Green Energy Company:

  • Erkend Solar Specialist (bekijk al onze erkenningen)
  • Wij regelen vergunning én btw-teruggaaf, zonder extra kosten
  • Installatie-garantie (15 jaar lang)

Doe de gratis dakscan om te kijken wat u kunt besparen of om een gratis offerte aan te vragen!

Gratis Dakscan