Project omschrijving

Groen dak met zonnepanelen Rotterdam

Een groen dak aanleggen in combinatie met zonnepanelen betekent 8% meer rendement. In Rotterdam kunnen ze daar nu over meepraten! In april 2020 hebben we daar bij 4 buren op het platte dak zonnepanelen geïnstalleerd in combinatie met sedumcassettes. De 36 zonnepanelen van SunPower met elk 390 Wp zorgen voor een totaal geïnstalleerd vermogen van 14.040 Wp. Dat levert een besparing op van zo’n €2.625,48* per jaar, wauw! Dat is lekker besparen en verduurzamen tegelijk.

Berekening: 36 zonnepanelen x 390 Wp x 0,85 = 14.040 kWh x €0,22 = €2.625,48

Wat zijn de voordelen van een groen dak met zonnepanelen?

We gaven net al aan dat zonnepanelen in combinatie met sedum (of een ‘groen dak’ zoals het in de volksmond veel wordt genoemd) 8% meer rendement oplevert. Meer rendement, betekent ook meer besparen! Maar wat voegt sedum nou toe? Dat leggen we u graag uit. In de optimale omstandigheden werken zonnepanelen bij een omgevingstemperatuur van onder de 25 graden. Als het warmer of kouder wordt, presteren de zonnepanelen dus niet optimaal. Denk hierbij aan de zomer (hoge temperaturen) of de winter (lage temperaturen). Kiest u voor een groen dak met zonnepanelen dan wordt het dak nooit warmer dan 25 graden. De meest optimale temperatuur voor zonnepanelen dus!

Leestip: Een groen dak aanleggen, waarom? (7 belangrijke voordelen)

Collectiviteitskorting zonnepanelen Rotterdam

Een goede buur is beter dan een verre vriend, toch? Samen met uw buren kiezen voor een groen dak met zonnepanelen van Green Energy Company levert u beiden een mooie collectiviteitskorting op van € 250,- op het zonnepanelensysteem. Uw gezamenlijke project levert u dus niet alleen de besparing op voor de energierekening, maar ook direct in de portemonnee. Het maakt hierbij niet uit of de woningen aan elkaar grenzen. Doe onze gratis dakscan om vrijblijvend een prijsindicatie te ontvangen voor zonnepanelen op uw woning. Uiteraard mag u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via telnr. 088 – 999 1000.

Gratis Dakscan
  • 36 SunPower zonnepanelen (390 Wp)

  • Omvormer SolarEdge 3000

  • Totaal geïnstalleerd vermogen: 14.040 Wp

  • Besparing per jaar: €2.625,48

Voordelen Green Energy Company:

  • Erkend Solar Specialist (bekijk al onze erkenningen)
  • Wij regelen vergunning én btw-teruggaaf, zonder extra kosten
  • Installatie-garantie (15 jaar lang)

Doe de gratis dakscan om te kijken wat u kunt besparen of om een gratis offerte aan te vragen!

Gratis Dakscan