Erkenningen

KvINL Erkend

KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector.

OTIB Erkend

Vakmensen in de Technische Installatiebranche in staat stellen om hun talent optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving.

QBIS.NL Erkend

QBISnl is het openbare, onafhankelijke nationale kwaliteitsregister van gekwalificeerde vakmensen en vakbedrijven in de (duurzame) bouw- en installatietechniek.

Registered Solar Specialist

Een ‘Solar-Specialist’ geeft goed onderbouwde adviezen, beoordeelt de kwaliteit van componenten op waarde en ontwerpt hoogwaardige zonnepaneel-systemen.

S-BB Erkend Leerbedrijf

Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. Het beeldmerk laat zien dat u mbo-studenten opleidt.

Top 50 Solar Erkend

Top50-Solar is uw toegangspoort tot de wereld van vernieuwbare energieën op het internet.

EVBOX Gecertificeerd

Onze missie is om duurzame mobiliteit in de hoogste versnelling te zetten. Dit doen wij door elke elektrische auto te voorzien van de beste laadoplossing.

Lid Techniek Nederland

Techniek Nederland (UNETO-VNI) is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

LG Pro Solar Partner Green Energy Company Erkenning

Pro Partner van LG

Als Pro Partner van LG is Green Energy Company gecertificeerd als verkoper van LG zonnepanelen en zijn we altijd op de hoogte van de laatste innovaties.

ROCA logo

ROC Amsterdam

Podium voor talent.

Krediet Service Center

Green Energy Company biedt kredietoplossingen aan.