Wie zijn wij

Met een jong en enthousiast team werken wij aan het verduurzamen van Nederland. Dat doen we geheel in eigen beheer. Zo kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten bij ons terecht voor advies, installatie en onderhoud op het gebied van:

Green Energy Company is opgericht in maart 2015 met als voornaamste doel om meer kwaliteit op de markt te brengen. Dit doen we door te werken met gecertificeerde en zeer ervaren installateurs en uiteraard hoogwaardige producten en montagematerialen. Daarmee hebben wij ons gespecialiseerd in de duurzame energiemarkt.

Naast deze uitgebreide dienstverlening bieden wij onze klanten bovendien servicediensten. Denk hierbij aan onderhoudscontracten, het vervangen van componenten, het oplossen van storingen en het overnemen van de monitoring van systemen. Wij ontzorgen onze klanten volledig en hebben daarbij altijd oog voor het belang van onze klant. Green Energy Company kijkt vooruit op de markt en is de eerste die een totaalpakket aanbiedt voor het verduurzamen van woningen en/of bedrijven.
Van Advies tot Zonnepaneel. Wij denken nu met u mee, zodat u klaar bent voor de toekomst!

Missie

Wij staan voor duurzaam, milieuvriendelijk en besparen. Wij streven naar een toekomst met 100% duurzame energie, door gebruik te maken van onuitputtelijke natuurelementen zoals de zon en de wind.

Visie

De visie van Green Energy Company is dat alleen met duurzame energie de mensheid kan blijven voortbestaan. Immers, de fossiele brandstoffen raken uitgeput en zonder kan onze samenleving niet voortbestaan. Bovendien wordt door de CO2 uitstoot de broeikaswerking van onze dampkring alsmaar groter. Green Energy Company denkt en handelt vanuit duurzaamheid en richt zich daarom op energie die benut kan worden voor de lange termijn. Wij stimuleren mensen zoveel mogelijk gebruik te maken van de energiebronnen die de aarde ons biedt: zon en wind.

Diensten

Het duurzame totaalpakket is wat Green Energy Company biedt aan zowel particulieren als bedrijven. Naast dat wij gespecialiseerd zijn in het advies, ontwerpen, leveren, installeren, inspecteren en onderhouden van zonnepanelen, bieden wij nog meer duurzame oplossingen. Of u nu uw woning of bedrijfspand wilt verduurzamen met zonnepanelen, een duurzaam sendumdak of groene gevel, een laadpaal om uw voortuig(en) elektrisch op te laden of juist op zoek bent naar een zonneboiler of warmtepomp met vloerverwarming: wij zijn u van A tot Z van dienst. Onze missie is niet voor niets 100% duurzaam!

Erkenningen

Voor een compleet overzicht van al onze erkenningen, kunt u kijken op de Erkenningen-pagina.

Ons team

Maak kennis met het team van Green Energy Company. Samen zorgen wij voor de beste duurzame oplossing voor onze klanten.

Cornee van Eijk - Green Energy Company

Cornee van Eijk – Bedrijfsleider/HR-Manager

Hendrik Kamminga - Green Energy Company

Hendrik Kamminga – Accountmanager

Ger Goudemond - Green Energy Company

Ger Goudemond – Accountmanager

Pariksha Moenilal - Green Energy Company

Pariksha Moenilal – Financieël Administratief Medewerker

Bo de Bruin - Green Energy Company

Bo de Bruin – HR/Service – Medewerker

Duurzame oplossingen woning en bedrijf brochure Green Energy Company

Dit zeggen onze klanten over ons…

Wij zouden het waarderen als u uw mening met ons en anderen deelt. Zo weten wij zeker dat wij de juiste kwaliteit bieden en kunnen wij waar nodig voor verbeteringen zorgen.

Schrijf een review