Wat is duurzaam

RenewableOplossing

Renewable energy staat letterlijk voor ‘hernieuwbare’ energie die wordt verkregen uit natuurlijke energiebronnen als zon- en aardwarmte en wind- en waterkracht. Ten minste 30 landen over de hele wereld maken al gebruik van deze hernieuwbare energiebronnen, die inmiddels al in 20% van onze energiebehoefte voorzien. De energiemarkten voor hernieuwbare energie zullen naar verwachting de komende jaren dan ook sterk blijven groeien.
Green Energy Company doet mee en gaat voor 100% renewable energie. Nu nog met zonne-energie systemen, maar in de toekomst zal Green Energy Company ook andere energie systemen aanbieden, als warmtepompen (aardwarmte), zonneboilers en windmolens.

DuurzaamOplossing

Duurzame energie technologieën worden steeds goedkoper door innovaties en toenemende massaproductie. Volgens het Internationaal Energie Agentschap, kunnen zonne-energie generatoren binnen 50 jaar het grootste deel van de wereld voorzien van elektra. Als particulier of als ondernemer kunt u nu ook al bijdragen aan een duurzaam milieu door het gebruik van zonnepanelen. Stap daarom vandaag nog over. De specialisten van Green Energy Company helpen u hierbij.

VerantwoordOplossing

Deze eeuw zijn wij serieus genoodzaakt meer verantwoordelijk om te gaan met energie-opwekking en energieverbruik. Stukje bij beetje moeten wij de fossiele brandstoffen loslaten en overgaan op schone, duurzame alternatieve energiebronnen. Voor de komende decennia is er nog voldoende voorraad, tot die tijd hebben we mogelijkheden om de alternatieven verder te ontwikkelen.

Van 20% naar 100% renewable energy, dat is waar Green Energy Company voor staat. Sluit u aan als particulier of als duurzaam ondernemer?

GroenOplossing

Eco groene energie is de verzamelnaam voor renewable stroom, duurzame stroom, natuurstroom of ecostroom. Verschillende termen die ons bewust maken van het belang van schone energie.
Met zonnepanelen produceert u niet alleen schone energie, u bespaart ook honderden euro’s per jaar. Laat u vooraf wel adviseren door specialisten die kennis hebben van zonne-energie. Dan weet u zeker dat u het beste rendement verkrijgt uit uw investering. Green Energy Company is ingeschreven in het register van Solar-Specialisten en heeft een landelijk netwerk van lokale Solar-Specialisten en vakbekwame installateurs. Op deze manier is kennis, kwaliteit en veiligheid op het gebied van zonne-energie gewaarborgd.

Heeft u interesse of wilt u eventueel meer informatie?