Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier. Binnen 24 uur neemt een van onze Solar-specialisten contact met u op. Meer informatie over onze werkwijze leest u hier.

*Om een offerte op maat te kunnen maken hebben wij uw gegevens nodig van het dakoppervlak, uw energieverbruik en uw voorkeur voor blauwe of zwarte panelen.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld door Green Energy Company. Bij een offerteaanvraag of informatieverzoek ontvangt u eenmaal een e-mail met de opgevraagde offerte of informatie. Indien wij meer informatie vanuit u nodig hebben zullen wij eenmalig telefonisch of per mail contact opnemen.

Onze werkwijze

Wij werken volgens twee manieren, waarbij u de keuze heeft tussen optie 1 of 2.

  1. Eerst akkoord op de offerte na een telefonisch adviesgesprek

    Uw vraagt een offerte aan en wij nemen contact met u op om uw wensen door te spreken. Op basis van uw gegevens maken we een schets incl. berekening van de benodigde zonnepanelen.

    Indien u akkoord gaat met de offerte, komt onze specialist dakonderzoek doen en bespreekt hij de uitkomsten van het onderzoek met u. Hij geeft advies over de locatie van de omvormer, de bekabeling en spreekt de datum van installatie met u af.

  2. Eerst adviesgesprek op locatie, daarna de offerte

    U neemt contact met ons op en vervolgens plannen we een adviesgesprek op locatie. Tijdens dit gesprek vertelt de specialist u onder andere welke mogelijkheden u heeft, wat de verschillen zijn tussen de diverse typen zonnepanelen en wat het meest rendabel is voor uw woning. De specialist zal ook dakonderzoek uitvoeren en uiteindelijk de offerte opstellen.

*Voor een adviesgesprek brengen wij € 150,- in rekening, maar als u de offerte accepteert ontvangt u dit bedrag in korting als de zonnepanelen zijn geplaatst.