Speciale najaarsactie: koop nu zonnepanelen en krijg 11% van uw energiekosten cadeau

De dagen worden weer korter en de zon schijnt wat minder. Daarom profiteert u bij ons van een zonnige najaarsactie waarmee u wél de zon in én op uw huis haalt. Want wie nu zonnepanelen koopt bij Green Energy Company, krijgt van ons een mooie korting cadeau. Bespaar met deze actie op uw zonnepanelen en start direct met uw eigen energie opwekken!

Zonnepanelen kopen – nu nóg aantrekkelijker!

Met zonnepanelen bespaart u jaarlijks flink op uw energierekening. Ook in de winter trouwens! Wel schijnt de zon van november t/m februari wat minder, waardoor u dan minder opwekt dan de rest van het jaar. Daarom maken wij het graag extra aantrekkelijk voor u om juist ook nu voor zonnepanelen te kiezen.

Van ons krijgt u een mooi bedrag voor uw “gemiste” energie-opbrengst in de winter cadeau! Zo kunt u extra voordelig zonnepanelen kopen.

Offerte zonnepanelen aanvragen

zonnepanelen offerte

Hoe werkt het?

De actie werkt heel simpel:

 1. U vraagt een offerte aan voor zonnepanelen via onze gratis dakscan. Geheel vrijblijvend!
 2. We berekenen aan de hand van uw verwachte jaaropbrengst hoeveel u gemiddeld in de winter opwekt. Dit aan de hand van een tabel. Helder en transparant dus!
 3. Dat bedrag verdubbelen we en krijgt u van ons als korting op de offerte.
 4. Gemiddeld bespaart u hiermee een bedrag ter hoogte van 11% van uw jaarlijkse energieverbruik.
 5. Is de offerte akkoord? Dan plannen we een afspraak om de panelen bij u te installeren.

En het mooie is: deze besparing komt nog naast de enorme besparing die de zonnepanelen u al opleveren! Want jarenlang gratis stroom opwekken – wie wil dat nu niet?

Let op: deze actie loopt nog maar t/m 26 februari 2021. Wees er dus snel bij!

Vraag een dakscan aan

Waarom zonnepanelen?

Steeds meer Nederlandse huishoudens kiezen voor zonnepanelen. Dat is niet zonder reden:

 • U bespaart veel kosten door uw eigen energie op te wekken.
 • Zonne-energie is duurzaam en beter voor het milieu.
 • U bent minder afhankelijk van uw energieleverancier.
 • Zonnepanelen verhogen de waarde van uw huis.
 • U begint direct met terugverdienen. Binnen 5-7 jaar heeft u uw panelen al terugverdiend!

Onze zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee, dus u profiteert jarenlang van gratis stroom!

Zonnepanelen laten installeren actie Green Energy Company

In 5-7 jaar terugverdiend

De investering voor het laten plaatsen van zonnepanelen is binnen 5-7 jaar terugverdiend. Daarna geniet u van gratis stroom!

Erkend Solar Specialist

Green Energy Company is gecertificeerd als ‘Erkend Solar Specialist’. Door dit keurmerk weet u zeker dat u zonnepanelen laat plaatsen door een erkend vakman.

10 jaar installatiegarantie

Wanneer u zonnepanelen laat installeren door Green Energy Company krijgt u 10 jaar garantie op de installatie. Mogelijke storingen worden binnen 24 uur gratis verholpen.

Geen voorrijkosten

U betaalt alleen voor het laten plaatsen van de zonnepanelen en voor de panelen zelf. U komt dus niet voor onverwachte kosten (zoals voorrijkosten) te staan.

Profiteer nu en vraag een gratis zonnepanelen offerte aan!

Profiteer nu van deze zonnige najaarsactie. Dat kan nog t/m 26 februari 2021. Wees er dus op tijd bij en vraag snel een gratis offerte aan. Vul de gratis dakscan in! Dan sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte toe. Wie weet komen we dan binnenkort ook bij u – extra voordelig – uw zonnepanelen installeren.

Gratis dakscan

Waarom kiezen voor Green Energy Company?

Waarom onze klanten voor ons kiezen? Wij staan voor:

 • Gespecialiseerd personeel en vakmanschap
 • Totaalpakket voor verduurzaming (ook o.a. sedumdaken en zonne-accu’s)
 • Eerlijk advies en transparante offerte, voor elk budget
 • 15 jaar installatiegarantie
 • Zonnepanelen van diverse A-merken
 • Installatie binnen 4 weken
 • Actief in heel Nederland
 • Wij ontzorgen en regelen de btw-teruggaaf en vergunningen zonder extra kosten
 • 100% tevredenheid: klanten geven ons gemiddeld een 9,4 (via Klantervaringen.nl) en ruim 4,7 sterren via Google Reviews
UITSTEKEND
66 recensies op
Jelmer Kranenburg
Jelmer Kranenburg
11/01/2021
Goede ervaring! Green Energy Company gaf een scherpe deal, kon snel installeren en leverde goede service. Het leek even alsof de installatie wat teveel richting de buren was gelegd (bleek niet zo te zijn maar was lastig te zien) maar dit werd zonder problemen aangepast.
Lees verder
Greggy van Meel
Greggy van Meel
11/01/2021
Zeer goede en heldere communicatie. Tegen kleine meerprijs hoogwerker besteld. Willen je niet beste en duurste aansmeren maar wat beste bij je past. Oh, en de monteurs zijn TOP!!!!. Vriendelijke, nette en harde werkers. Tevens electra van panelen naar omvormer zeer netjes afgewerkt. Monteurs vroegen ook of dit of netjes genoeg was. Tot op heden dus zeer tevreden
Lees verder
JDO358
JDO358
31/12/2020
Om vast te stellen hoe hoog de waardering is van een bedrijf bij een review, ga ik uit van de maximale waardering, en ga dan nadenken wat er beter had gekund. Ik kan maar één puntje bedenken. De oorspronkelijk bestelde zonnepanelen waren niet op voorraad, en dus ook niet meer leverbaar dit jaar (en waarschijnlijk helemaal niet meer, zo werd me verteld). En dat was mijn wens: plaatsing nog dit jaar. Ik heb het met panels moeten doen met een iets lagere capaciteit (5 wattpiek). Niet echt een drama. De panelen die dit jaar nog wél leverbaar waren, zijn gisteren gemonteerd. Dus toch nog vóór het eind van dit jaar. De installateurs werkten netjes, hielden afstand, waren beleefd / voorkomend, en werkten hard door. Na de installatie de zaakjes nog helder uitgelegd, en de boel opgeruimd. Kortom, een klus voorbeeldig uitgevoerd (voor zover ik kan beoordelen). Toch heb ik er vertrouwen in dat de mannen vaktechnisch ook bekwaam zijn. Die indruk wekten ze absoluut. Op iedere vraag kwam een helder overtuigend antwoord. Dan nog even de sales kant: Daniel Kool is een bekwame adviseur. Weet waar hij over praat. Heeft een eindeloos geduld getoond. Ik ga bij een grote aanschaf zoals deze nooit over één nacht ijs, en dat heeft Daniel geweten. Maar hij heeft altijd naar tevredenheid al mijn vragen (objectief, zo is mijn indruk) beantwoord (en dat waren er niet weinig). Hij heeft lang moeten wachten op een definitieve GO omdat ik ook nog met andere spelers bezig was. Maar dus nooit zijn geduld verloren; altijd begrip getoond. Daniel was tijdens het hele traject goed bereikbaar. Reageerde via Whatsapp vrijwel altijd direct of er zaten maximaal 2 uur tussen. Ik was zelf telefonisch moeilijk bereikbaar. Over de service kan ik natuurlijk nog niets zeggen, omdat de panelen pas sinds vandaag zijn geplaatst. Maar de wijze waarop het bedrijf zich tot nu toe heeft opgesteld, heb ik er vertrouwen in dat ook dit wel goed zit. Kortom: ik beveel Green Energy Company absoluut aan.
Lees verder
Ewout Verhoef
Ewout Verhoef
30/12/2020
Perfect geregeld.
Lees verder
Coen Michels
Coen Michels
21/12/2020
Professioneel en goed advies van Sebastiaan van Green Energy gekregen. Vanaf 1e telefonische contact tot en met oplevering prettig kunnen schakelen met meerdere contactpersonen, tevens goede uitleg gekregen bij "onduidelijkheden" in offertetraject. Even wat onduidelijkheid na de "schouw", maar uiteindelijk naar tevredenheid opgelost bij de installatie zelf. Zonnepanelen liggen nu 5 weken erop, nog even afwachten wat de daadwerkelijke opbrengst straks gaat worden gezien het huidige weer ;-) Ik kan tot dusverre Green Energy zeker aanbevelen.
Lees verder

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Ondanks het coronavirus gaan geplande installaties en schouwen bij Green Energy Company gewoon door. Onze medewerkers nemen hierbij de voorzorgsmaatregelen van het RIVM bijzonder serieus in acht. Daarnaast passen wij onderstaande maatregelen toe voor onze medewerkers:

🧤 Werken met handschoenen (binnen en buiten)
😷 Het dragen van een mondkapje
🖐 Gepaste afstand bewaren (min. 1,5 meter)
🧑‍🔧 Slecht 1 medewerker werkt binnen bij een installatie (indien nodig)

Profiteer nu en vraag een gratis zonnepanelen offerte aan!

Profiteer nu van deze zonnige najaarsactie. Dat kan nog t/m 26 februari 2021. Wees er dus op tijd bij en vraag snel een gratis offerte aan. Vul de gratis dakscan in! Dan sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte toe. Wie weet komen we dan binnenkort ook bij u – extra voordelig – uw zonnepanelen installeren.

Gratis dakscan