Mobiele airconditioning

Airconditioning in huis of op het werk wordt steeds meer de standaard. Met de extreem warme zomers en strengere winters in Nederland biedt mobiele airconditioning vele voordelen. Het is namelijk een uitstekende keuze als het plaatsen van een wandmodel airco niet mogelijk of gewenst is. Met een mobiele airco profiteert u van alle voordelen die een vast model ook biedt, maar bent u bovenal zeer flexibel. Of u nu wilt verkoelen of verwarmen, het kan met een mobiele airco uit het assortiment van Green Energy Company.

Voordelen van mobiele airconditioning

Flexibiliteit

U kunt de mobiele airco plaatsen waar u maar wilt. Door deze flexibele toepassing verrijdt u de airco simpel naar elk gewenste (woon)ruimte. U hoeft dus ook niet te tillen! Wilt u verkoeling in de woonkamer of juist op kantoor? Doordat de mobiele airco verrijdbaar is, heeft u hem in een mum van tijd verplaatst en geniet u van het gewenste effect.

Koelen én verwarmen

De mobiele airco’s in onze webshop zijn multifunctioneel. Zo kunt u ermee verkoelen én verwarmen. Echt twee in één dus! Dat maakt dat een mobiele airco gedurende het hele jaar inzetbaar is. In warme maanden geniet u van een aangename verkoeling en in de koude maanden zit u er warmpjes bij.

Geen installatie(kosten)

Het installeren van een mobiele airco is een fluitje van een cent. Het komt neer op: plug and play! Een professionele installatie is niet nodig waardoor u de kosten voor een installateur uitspaart en daarnaast ook geen extra overlast ervaart van de installatie.

Geen extra (buiten)unit nodig

Bij een vaste airconditioning aan de wand is aan de buitenkant van de woning of het gebouw nog een buitenunit nodig. Veel mensen vinden dit toch zonde van het aanzicht en het kan daarnaast ook voor geluidsoverlast zorgen bij uw buren. Bij een mobiele airconditioning heeft u dit niet.

Overzicht mobiele airco’s in onze webshop

Kaisai-airconditioning-Mobiele-airconditioning-KPPD-2

KPPD-model

Samenvatting:

 • 5 standen: auto, koelen, verwarmen, drogen, ventilatie
 • Incl. draadloze afstandsbediening
 • Afmetingen (lxbxh): 35,5 x 34,5 x 70,3 cm
 • Energieklasse: A+
 • Geschikt voor: 16-23 m2
 • LED-display

KPPH-model

Samenvatting:

 • 3 standen: koelen, ontvochtigen en ventileren
 • Incl. draadloze afstandsbediening
 • Afmetingen (lxbxh): 35,5 x 34,5 x 70,3 cm
 • Energieklasse: A
 • Geschikt voor: 20 m2
 • LED-display

Bekijk het assortiment mobiele airco’s in ons assortiment en bestel direct!

Naar webshop

FAQ mobiele airconditioning

Wanneer kies ik voor een vaste airco en wanneer voor een mobiele airco?

De keuze voor een vaste airco of een mobiele airco begint met de vraag waar u de airco wilt gebruiken. Als de airco op verschillende plaatsen gebruikt wordt om voor korte tijd te koelen dan is een mobiele airco zeker een goede aankoop. Een mobiele airco is gemakkelijk te verplaatsen en daardoor toepasbaar in verschillende ruimten van het woonhuis of kantoor.

Wat is het verschil tussen een meterkast en groepenkast?

Er is eigenlijk geen verschil! Meterkast en groepenkast zijn twee verschillende termen voor dezelfde technische-installatie.

Kan ik een mobiele airco ook combineren met zonnepanelen?

Absoluut! De stroom die u opwekt met u zonnepanelen kunt u gebruiken voor het laten draaien van uw mobiele airco. Wij adviseren u hier graag over. Bekijk eventueel ook onze pagina ‘Zonnepanelen laten plaatsen‘ voor meer informatie.

Verbruikt een mobiele airco veel stroom?

De energieklasse van de mobiele airco’s in onze webshop is A of A+. Gemiddeld ligt het koelvermogen op 2,5 tot 3,5 kilowatt per uur. Bovendien werkt een mobiele airco niet contant op 100% vermogen, omdat de gewenste temperatuur in een ruimte op een gegeven moment is bereikt. Op vol vermogen verbruiken de mobiele airco’s in onze webshop – afhankelijk van het gekozen model – maximaal 1350 Watt. Dit komt neer op 1,35 kilowatt per uur. Wanneer we dit vermenigvuldigen met €0,22 (stroomprijs), komen we uit op een bedrag van €0,30 (naar boven afgerond) wat de mobiele airco op vol vermogen per uur kost. Een kleine investering in uw leefgenot!

Heeft een mobiele airco periodiek onderhoud nodig?

Periodiek onderhoud door een installateur is niet nodig. Wel is het aan te raden om regelmatig zelf de airco even na te lopen of te kijken of alles nog functioneert (lekt er niets?) en om de filters te reinigen.

Moet de mobiele airco op den duur bijgevuld worden?

Nee, dat hoeft niet. De mobiele airco’s zijn voorzien van voldoende freon (= koudemiddel) voor hun gehele gebruiksduur.

Maakt een mobiele airco veel lawaai?

De mobiele airco’s in onze webshop produceren tussen de 50 en 55 decibel. Dit is te te vergelijken met een pruttelend koffiezetapparaat. Bovendien hebben veel modellen ook nog een speciale slaapfunctie of nachtmodus die u kunt activeren als u naar bed gaat. De ventilator zal dan zachter gaan draaien.

Green Energy Company: voor duurzame totaaloplossingen

Wilt u uw woning of bedrijfspand verder verduurzamen? Ook daarvoor staat Green Energy Company u bij. Wij bieden onze klanten een duurzaam totaalpakket voor woningen en werkplekken. Zo kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van zonnepanelen, een groen dak, LED-verlichting en nog veel meer. Bekijk daarom ook zeker onze brochure!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag met u mee wat het beste bij u past.

Al onze duurzame oplossingen op een rij

zonnepanelen

Zonnepanelen

Wek zelf energie op met behulp van de zon en profiteer na 5-7 jaar van gratis stroom!

Meer informatie

Onderhoudscontract

Verhoog het rendement en verleng de levensduur van uw installatie.

Meer informatie

Groen dak sedumdak

Sedumdak (groendak)

8% meer rendement met zonnepanelen en nog veel meer voordelen!

Meer informatie

Laadpaal laten plaatsen

Laadpalen

Uw elektrische auto opladen met uw eigen laadpaal. Ook in combinatie met zonnepanelen!

Meer informatie

windturbine op dak

Windturbine

Energie opwekken met behulp van de wind. Het kan al vanaf windkracht 1!

Meer informatie

Meterkast vervangen

Meterkast/groepenkast

Laat uw meter- en/of groepenkast (ver)plaatsen, vernieuwen of vervangen.

Meer informatie

LED-verlichting

LED-lampen zijn duurzamer. Bespaar jaarlijks tot wel 90% op uw energiekosten.

Meer informatie

webshop green energy company

Webshop

Bestel gemakkelijk en snel de duurzame oplossingen die u nodig heeft.

Bekijk webshop