Meer weten over zonnepanelen? Kom langs op een informatieavond!

Zonnepanelen zijn een hele investering. Het is daarom een goed idee om u uitgebreid te laten informeren. Precies waar onze (gratis) informatieavonden in Weesp voor bedoeld zijn! In verband met de hoeveelheid aanmeldingen en de persoonlijke aandacht die we iedereen willen geven, raden wij u aan om er snel bij te zijn, want vol = vol.

Let op: indien er minder dan 5 aanmeldingen zijn, nemen wij contact met u op om een afspraak op locatie te maken (binnen een straal van 25 km). Eén van onze adviseurs komt dan graag bij u langs om u te informeren.

Wat wordt besproken op de informatieavond?

Wilt u tijdens de informatieavond een vrijblijvende offerte op maat ontvangen, vul dan zeker uw gegevens en energieverbruik in bij het contactformulier. Wij overhandigen u de offerte dan op de informatieavond.

Hoelaat begint het en hoe lang duurt het?

U wordt verwacht vanaf 18:45 uur bij ons kantoorpand in Weesp. Vanaf 19:00 uur start de informatieavond tot maximaal 20:30 uur. We nemen ongeveer 1 uur de tijd voor de hierboven vermelde onderwerpen. Daarna stellen wij u in de gelegenheid om vragen te stellen tijdens het 30 minuten durende vragenrondje. Wilt u daarna persoonlijk geadviseerd worden aan de hand van uw offerte? Dat kan ook! We nemen na het vragenrondje uitgebreid de tijd voor u, zodat we zeker weten dat u volledig geïnformeerd bent of om misschien al wel een schouw in te plannen.

Aanmelden?

U aanmelden voor de informatieavond is simpel. Vul het contactformulier op deze pagina in met uw gegevens. Wij sturen u dan een bevestiging per e-mail. Een paar dagen van tevoren bellen we u ter herinnering op om er zeker van te zijn dat u erbij bent.

Locatie

Flevolaan 19
1382 JX Weesp

Komt u met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons kantoorpand.

Ik wil me aanmelden:

    Zonnepanelen installeren Alkmaar Green Energy Company gratis dakscan