PublicLine laadpalen voor locale overheden

PublicLine laadpalen voor locale overheden

Veel gemeenten stimuleren het elektrisch rijden door het plaatsen van steeds meer laadpunten op openbare locaties. EV-Box PublicLine laadzuil is speciaal ontworpen voor het opladen van elektrische auto’s in het openbaar. Deze roestvrijstalen laadstations zijn uitgerust met twee laadpunten en leverbaar voor alle gewenste vermogens. Bovendien hebben deze laadstations dankzij de beste materialen en intelligente software vrijwel geen onderhoud nodig.

Het plaatsen van meerdere laadstations is extra voordelig vanwege het centrale beheer. Met behulp van het geavanceerde cloud-based beheersysteem BackOffice, krijgt u inzicht in het energieverbruik van alle laadpunten en wordt u in staat gesteld alle laadsessies en kosten efficiënt te beheren en verrekenen.

Beschikt u als inwoner van een gemeente niet over een eigen parkeerplaats voor de installatie van een laadstation bij u thuis of op de zaak? Informeer bij uw gemeente naar de mogelijkheden. In opdracht van gemeenten en provincies zijn inmiddels al meerdere laadstations geplaatst op openbaar terrein als gevolg van aanvragen door publiek.

01TechnischeSpecificaties

02DownloadBrochure

03DownloadPrijslijst

De voordelen van PublicLine laadpalen

☼ Beschikbaar in verschillende vermogens

 Aansluitbaar op alle grid-netwerken

 Vrijwel geen onderhoud

 Voordelig beheer van meerdere laadstations met Hub / Satellite

 Efficiënte verdeling van laadvermogen met Smart Charging

 Instelbaar voor het laden in daluren

 Beheer en softwareoptimalisatie op afstand

 Modulaire, vandalisme- en vuurbestendige rvs behuizing

 CE-certificering

TerugPijl Terug naar Laadpalen voor locale overheden

Heeft u interesse of wilt u eventueel meer informatie?