Laadpalen Overheid

Voor veel locale overheden een noodzakelijke stap

Met de opkomst van steeds meer elektrische voertuigen, ontstaat ook een toenemende vraag naar laadpunten. Het verwezenlijken van een locaal èn landelijk netwerk van laadpunten is voor veel locale overheden een noodzakelijke stap naar een duurzame en milieubewuste toekomst. We zien dan ook dat steeds meer gemeenten investeren in laadpalen voor openbaar gebruik. Veel steden zijn op diverse locaties al voorzien, maar de dekking is nog lang niet afdoende.

Ontdek EV-box PublicLine voor openbaar gebruik

Green Energy Company kan als dealer van EV-Box laadstations voor elektrische auto’s, gemeenten voorzien van een professioneel advies over de installatie en het beheer van laadstations die het beste bij de parkeerfaciliteiten en inwoners aansluiten. U bent verzekerd van een zorgvuldige en veilige installatie van laadpunten op verschillende locaties in uw gemeente. Bovendien wordt u, al dan niet op afstand, altijd voorzien van de nieuwste updates en onderhoudsdiensten.

Optimale infrastructuur

Gemeenten kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan laadpalen die bediend kunnen worden met allerlei soorten laadpassen. De EV-box passen zijn te gebruiken bij alle EV-box laadpalen in Nederland en het buitenland. Met een EV-box laadpas en sleutelhanger kan men bovendien bij alle openbare laadstations terecht, maar dan is wel een laadpas-abonnement op het BackOffice beheersysteem nodig. Met dit abonnement kunnen elektrische rijders tevens hun eigen EV-box laadpaal op interoperabel instellen, zodat deze ook openbaar is voor anderen.

Zo wordt nu en in de toekomst een optimale laadinfrastructuur opgezet voor een breed publiek.

Eenvoudig beheer en inzicht

Met behulp van het geavanceerde cloud-based beheersysteem BackOffice, krijgt u inzicht in het energieverbruik van alle laadpunten en wordt u in staat gesteld alle laadsessies en kosten efficiënt te beheren en verrekenen.

Meer weten?

Wilt u als gemeente meer weten over openbare laadstations? Klik hier voor PublicLine laadpalen voor locale overheden

Heeft u interesse of wilt u eventueel meer informatie?