Laadpalen Bedrijven

Duurzame ondernemers kiezen voor elektrische auto’s

Steeds meer duurzame ondernemers kiezen voor een wagenpark dat is voorzien van elektrische auto’s, zodat zij niet meer afhankelijk zijn van dure en milieubelastende fossiele brandstoffen voor de leasewagens. Werknemers kunnen simpelweg elektrisch rijden door het plaatsen van laadstations bij kantoorgebouwen en parkeerfaciliteiten.

Ontdek EV-box BusinessLine voor bedrijven

Green Energy Company kan u als dealer van EV-Box laadstations voor elektrische auto’s voorzien van een juist en eerlijk advies over de laadstations die het beste bij uw bedrijfssituatie aansluiten. Uiteraard wordt de installatie veilig verzorgd door professionele, gecertificeerde installateurs. Daarnaast krijgt u ondersteuning bij het beheren en het inzichtelijk houden van het verbruik van uw laadstations.

Parkeerplaatsen op eigen terrein

Op eigen terrein kunnen bedrijven laadsessies eenvoudig beheren met behulp van persoonlijke laadpassen, sleutelhangers en cloud-based software, die de toewijzing en verrekening van alle laadkosten automatiseren..

Parkeerplaatsen op openbaar terrein

Laadstations op openbaar terrein kunnen zowel op straatniveau als ondergronds worden geïnstalleerd. De laadstations zijn voor uw werknemers en klanten 24/7 toegankelijk. Tarieven en laadmomenten kunt u zelf instellen, zodanig dat deze aansluiten op uw parkeerfaciliteiten. U kunt laadsessies voor uw werknemers en klanten eenvoudig beheren met behulp van persoonlijke laadpassen, sleutelhangers en cloud-based software, die de toewijzing en verrekening van alle laadkosten automatiseren. Ook wanneer gebruik wordt gemaakt van andere EV-box laadpunten. Wanneer een laadpas is  geactiveerd op ‘interoperabiliteit’ kan ook bij andere laadpaal-providers worden opgeladen en kunnen anderen ook bij u opladen. U heeft dan wel een laadpas-abonnement op het BackOffice beheersysteem nodig. Zo wordt gewerkt aan een toekomst met een optimale laadinfrastructuur voor een breed publiek.

Meer weten?

Wilt u meer weten over laadstations voor uw werknemers en klanten? Klik hier voor BusinessLine laadpalen voor bedrijven

Heeft u interesse of wilt u eventueel meer informatie?