Accessoires

01Laadpalen

Laadpalen

De HomeLine voor privégebruik kunt u verkrijgen als wandmodel of wanneer u kiest voor plaatsing in de grond of op het beton met rvs paal. De BusinessLine voor bedrijven kan tevens aan een wandbeugel bevestigd worden. Green Energy Company geeft u graag advies over het juiste product.

02Laadkabels

Laadkabels

Doorgaans ontvangt u bij de aanschaf van een elektrische of hybride auto een laadkabel, maar u kunt ook extra kabels bestellen. Binnen de Europese markt worden  Type 1 en Type 2 laadkabels gebruikt. De ingang (de contactdoos) van het laadstation waar u de laadkabel insteekt, is altijd een Type 2 ingang. Beide type laadkabels zijn verkrijgbaar in lengtes van 4, 6 of 8 meter. Green Energy Company kan u adviseren over de juiste laadkabel en accessoires voor uw auto.

03Huisstijlen

Huisstijlen

De laadstations van EV-Box  en de stickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u deze kunt aanpassen aan uw eigen huisstijl. De stickers zijn krasvrij, weerbestendig en kunnen op drie posities op een laadstation bevestigd worden.

04LaadpassenSleutelhangers

Laadpassen en sleutelhangers

Bij de bestelling van een laadstation wordt standaard één EV-Box laadpas meegeleverd, uitgezonderd Autostartmodellen. Extra EV-Box laadpassen en sleutelhangers voor uw eigen laadstations kunt u bestellen via Green Energy Company. Bij een afname van 100 stuks kunt u bovendien de laadpassen ook met uw bedrijfslogo geleverd krijgen.

Deze passen zijn ook te gebruiken bij alle openbare laadpalen in Nederland en binnen het EV-Box netwerk in het buitenland. U heeft hiervoor wel een laadpas-abonnement op het BackOffice beheersysteem nodig.
De verrekening van de laadtransacties gebeurt maandelijks volledig automatisch.
Door de samenwerking met MTC en Travelcard kunt u op aanvraag een laadpas verkrijgen waarmee u naast elektrisch laden, ook brandstof kunt afrekenen.

05Verkeersborden

Parkeerborden

Het is aan te bevelen om de parkeerplaats met laadstation te reserveren voor elektrische auto’s met een parkeerbord. Het parkeerbord met een afmeting van 40 x 60 cm kunt u via Green Energy Company bestellen.

Heeft u interesse of wilt u eventueel meer informatie?