Bewustwording op het gebied van duurzaamheid is een belangrijk thema voor Green Energy Company. Onze belangrijkste missie is om Nederland te verduurzamen door zonnepanelen te installeren en sedumdaken aan te leggen. Steeds meer mensen worden bewust van hun rol op onze aarde. Kleine gedragsveranderingen zoals afval scheiden en kiezen voor het isoleren van uw woning maken al een verschil. Toch kan het altijd beter! Dat is ook de reden dat het Ministerie van Economische Zaken een landelijke klimaatcampagne wilde starten om het thema ‘duurzaamheid’ nog een extra onder de aandacht te brengen, want iedereen kan iets bijdragen! De naam van de landelijke klimaatcampagne kon dan ook niet beter gekozen worden: ‘Iedereen doet wat‘. Ook Green Energy Company!

Opnames zonnepanelen installeren

Onderdeel van de landelijke campagne is een tv-commercial waarin verschillende mogelijkheden van verduurzamen worden getoond, waaronder het plaatsen van zonnepanelen op het dak. We hebben dan ook niet lang na hoeven denken voordat we onze medewerking aan deze tv-commercial verleenden. We dragen graag ons steentje bij en reserveerden direct de datum in onze agenda voor de opnames. Wat gingen we doen? Het dak op natuurlijk! Eén van onze installateurs werd namelijk gefilmd tijdens het installeren van zonnepanelen. Het was een super leuke dag met een uiterst professionele cameraploeg. We zijn weer een ervaring rijker.

Tv-commercial ‘Iedereen doet wat’

Via de Facebookpagina van Green Energy Company deelden wel al wat beelden van de opnamedag. We waren natuurlijk erg benieuwd naar het eindresultaat, maar we moesten even geduld hebben. De campagnevideo van de Rijksoverheid is inmiddels klaar! Het resultaat is hieronder te zien en delen we graag met u.

 

Zelf ook verduurzamen?

Als u zelf ook wilt verduurzamen, dan kan dat. Graag zelfs, want alle beetjes helpen. Samen maken we Nederland duurzaam. De Rijksoverheid heeft daarom de website iedereendoetwat.nl gelanceerd waarop u veel informatie vindt over verschillende mogelijkheden om zelf bij te dragen aan duurzaamheid. Ook mogelijkheden op het gebied van energie worden benoemd, met zelfs een aparte pagina met informatie over verduurzamen met zonnepanelen. Leuk detail: ook daar is onze zonnepanelen-installateur weer te zien! Gelijk weten wat u kunt besparen met zonnepanelen? Vraag dan direct online een offerte aan. U ontvangt dan binnen 24 uur (tijden werkdagen) in uw mailbox een offerte op maat!

Gratis zonnepanelen offerte aanvragen