Burenkorting: samen zonnepanelen kopen tegen een lage prijs

Steeds meer Nederlandse huishoudens kiezen voor zonne-energie. Een groene ontwikkeling die wij graag stimuleren! Daarom bieden we nu een burenkorting, waarmee u nog voordeliger zonnepanelen kunt kopen. Overtuig uw buren om ook zonnepanelen aan te schaffen. Zo zetten jullie samen een stap naar een groenere wereld. En profiteren jullie allebei van een flinke korting op de aanschafprijs.

Wat houdt de burenkorting in?

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Dat geldt ook bij het aanschaffen van zonnepanelen. Als u tegelijk met uw buren zonnepanelen koopt, krijgen jullie namelijk allebei een mooie korting van € 10 per paneel. Een mooie meevaller! Daar doet u uzelf én uw buren een groot plezier mee. Zo zetten jullie allebei een stap naar een duurzamer Nederland, naar een lagere energierekening en naar het zelf opwekken van duurzame stroom.

Offerte zonnepanelen aanvragen

zonnepanelen offerte

Hoe werkt dat: zonnepanelen met de buren kopen?

Heeft u al eens opgevangen dat uw buren, net als u, interesse hebben in zonnepanelen? Moedig uw buren dan aan om met burenkorting samen zonnepanelen te kopen bij Green Energy Company. Zo profiteert u allebei van deze korting.

Het werkt heel eenvoudig:

 1. Vraag allebei een gratis offerte aan. Geef bij uw aanvraag aan dat uw buren ook een offerte aanvragen. Uw buren doen hetzelfde. Dan ontvangt u van ons allebei een offerte met daarop de korting vermeld.
 2. Is de offerte akkoord? Bij u en uw buren? Dan profiteren jullie allebei van de korting op de aanschafprijs.
 3. Ontvang de factuur met korting. Na de installatie ontvangt u van ons allebei de factuur met daarop de korting verrekend.

Het is mogelijk om uzelf tegelijk met één, twee of meer buren aan te melden. Koopt u de zonnepanelen tegelijk met meer dan twee andere buren? Dan bieden we u een extra ‘Friends for Friends’-korting aan. Hierover vertellen we u graag meer bij uw offerte-aanvraag.

Vraag een dakscan aan

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Steeds meer Nederlandse huishoudens laten zonnepanelen installeren. Dat is natuurlijk niet zonder reden. U wekt uw eigen energie op en heeft de panelen daarmee al binnen zo’n 5-7 jaar terugverdiend. Daarnaast bieden zonnepanelen nog meer voordelen:

 • Bespaar flink op uw energierekening
 • Draag bij aan een groenere wereld
 • Profiteer van een hogere woningwaarde
 • Krijg een goed rendement voor uw investering (meer dan op een spaarrekening)
 • Word minder afhankelijk van uw energieleverancier
Zonnepanelen laten installeren actie Green Energy Company

In 5-7 jaar terugverdiend

De investering voor het laten plaatsen van zonnepanelen is binnen 5-7 jaar terugverdiend. Daarna geniet u van gratis stroom!

Erkend Solar Specialist

Green Energy Company is gecertificeerd als ‘Erkend Solar Specialist’. Door dit keurmerk weet u zeker dat u zonnepanelen laat plaatsen door een erkend vakman.

10 jaar installatiegarantie

Wanneer u zonnepanelen laat installeren door Green Energy Company krijgt u 10 jaar garantie op de installatie. Mogelijke storingen worden binnen 24 uur gratis verholpen.

Geen voorrijkosten

U betaalt alleen voor het laten plaatsen van de zonnepanelen en voor de panelen zelf. U komt dus niet voor onverwachte kosten (zoals voorrijkosten) te staan.

Samen zonnepanelen kopen = samen bijdragen aan het milieu

Gaat u samen zonnepanelen kopen met uw buren? Dan zetten jullie allebei een waardevolle duurzame stap. Zonne-energie wordt opgewekt door de zon – een onuitputtelijke bron van energie. Dat betekent dat u veel minder fossiele brandstoffen verbruikt en dat voor uw stroom ook aanzienlijk minder CO2 nodig is. Een mooie stap voor het milieu! En wat is er nu fijner dan die stap samen met de buren te zetten!

Voorwaarden burenkorting

 • De korting geldt alleen voor particulieren, niet voor bedrijven.
 • Buren moeten in dezelfde of een aangrenzende straat wonen.
 • De korting wordt vermeld op uw offerte. Pas als uw buren daadwerkelijk tot aankoop overgaan, ontvangt u beide de korting op de eindfactuur.
 • Deze actie is niet te combineren met andere kortingsacties van Green Energy Company.

Profiteer nu samen van deze korting!

Vul de gratis dakscan in! Dan sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte toe. Wie weet komen we dan binnenkort ook bij u – extra voordelig – uw zonnepanelen installeren.

Gratis dakscan

Waarom kiezen voor Green Energy Company?

Waarom onze klanten voor ons kiezen? Wij staan voor:

 • Gespecialiseerd personeel en vakmanschap
 • Totaalpakket voor verduurzaming (ook o.a. sedumdaken en zonne-accu’s)
 • Eerlijk advies en transparante offerte, voor elk budget
 • 15 jaar installatiegarantie
 • Zonnepanelen van diverse A-merken
 • Installatie binnen 4 weken
 • Actief in heel Nederland
 • Wij ontzorgen en regelen de btw-teruggaaf en vergunningen zonder extra kosten
 • 100% tevredenheid: klanten geven ons gemiddeld een 9,4 (via Klantervaringen.nl) en ruim 4,7 sterren via Google Reviews
UITSTEKEND
75 recensies op
Wessel Ganzevoort
Wessel Ganzevoort
08/03/2021
Goede service, soepel al mijn wensen mogelijk gemaakt. Aardig personeel, kundig en goede communicatie.
Lees verder
Ruben Weishut
Ruben Weishut
04/03/2021
Aardige mensen. Die bereid zijn dingen op te lossen. Het gaat echter niet vanzelf. Je moet er een paar keer achteraan bellen. Ik denk dat de prijzen goed zijn. (Terugverdientijd van onze panelen, minder dan 5 jaar.)
Lees verder
Michael Thesing
Michael Thesing
01/03/2021
Erg goede service en nette monteurs. Wij zijn er heel blij mee. Green energy company bedankt, we zullen jullie zeker aanraden bij vrienden en familie.
Lees verder
Dennis Rijnbeek
Dennis Rijnbeek
18/02/2021
Super geholpen met een offerte door Tex, plaatsen was binnen een halve dag geregeld. Al met al erg tevreden!
Lees verder
Jur van der Slikke
Jur van der Slikke
16/02/2021
Perfect geregeld! Alles volgens afspraak, snel geleverd en keurig opgeleverd.
Lees verder
Annemieke van de Beek
Annemieke van de Beek
02/02/2021
Professioneel bedrijf, komen afspraken na en vriendelijke leuke personen die je goed helpen.
Lees verder
Paul Buijs
Paul Buijs
01/02/2021
Van begin tot eind van het traject goed begeleid door vriendelijke medewerkers (zowel op kantoor als bij installatie). Duidelijke en transparante informatie in offerte en factuur. Bij installatie netjes gewerkt.
Lees verder
Martijn Dijkhuis
Martijn Dijkhuis
28/01/2021
Ik ben zeer tevreden over Green Energy Company. Na een goede schouw en installlatie werkt alles naar behoren en is de opbrengst direct merkbaar!
Lees verder
Jelmer Kranenburg
Jelmer Kranenburg
11/01/2021
Goede ervaring! Green Energy Company gaf een scherpe deal, kon snel installeren en leverde goede service. Het leek even alsof de installatie wat teveel richting de buren was gelegd (bleek niet zo te zijn maar was lastig te zien) maar dit werd zonder problemen aangepast.
Lees verder

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Ondanks het coronavirus gaan geplande installaties en schouwen bij Green Energy Company gewoon door. Onze medewerkers nemen hierbij de voorzorgsmaatregelen van het RIVM bijzonder serieus in acht. Daarnaast passen wij onderstaande maatregelen toe voor onze medewerkers:

🧤 Werken met handschoenen (binnen en buiten)
😷 Het dragen van een mondkapje
🖐 Gepaste afstand bewaren (min. 1,5 meter)
🧑‍🔧 Slecht 1 medewerker werkt binnen bij een installatie (indien nodig)

Profiteer nu en vraag een gratis zonnepanelen offerte aan!

Vul de gratis dakscan in, dan sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte toe. Wie weet komen we dan binnenkort ook bij u – extra voordelig – uw zonnepanelen installeren.

Gratis dakscan