Burenkorting: samen zonnepanelen kopen tegen een lage prijs

Steeds meer Nederlandse huishoudens kiezen voor zonne-energie. Een groene ontwikkeling die wij graag stimuleren! Daarom bieden we nu een burenkorting, waarmee u nog voordeliger zonnepanelen kunt kopen. Overtuig uw buren om ook zonnepanelen aan te schaffen. Zo zetten jullie samen een stap naar een groenere wereld. En profiteren jullie allebei van een flinke korting op de aanschafprijs.

Wat houdt de burenkorting in?

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Dat geldt ook bij het aanschaffen van zonnepanelen. Als u tegelijk met uw buren zonnepanelen koopt, krijgen jullie namelijk allebei een mooie korting van € 10 per paneel. Een mooie meevaller! Daar doet u uzelf én uw buren een groot plezier mee. Zo zetten jullie allebei een stap naar een duurzamer Nederland, naar een lagere energierekening en naar het zelf opwekken van duurzame stroom.

Offerte zonnepanelen aanvragen

zonnepanelen offerte

Hoe werkt dat: zonnepanelen met de buren kopen?

Heeft u al eens opgevangen dat uw buren, net als u, interesse hebben in zonnepanelen? Moedig uw buren dan aan om met burenkorting samen zonnepanelen te kopen bij Green Energy Company. Zo profiteert u allebei van deze korting.

Het werkt heel eenvoudig:

 1. Vraag allebei een gratis offerte aan. Geef bij uw aanvraag aan dat uw buren ook een offerte aanvragen. Uw buren doen hetzelfde. Dan ontvangt u van ons allebei een offerte met daarop de korting vermeld.
 2. Is de offerte akkoord? Bij u en uw buren? Dan profiteren jullie allebei van de korting op de aanschafprijs.
 3. Ontvang de factuur met korting. Na de installatie ontvangt u van ons allebei de factuur met daarop de korting verrekend.

Het is mogelijk om uzelf tegelijk met één, twee of meer buren aan te melden. Koopt u de zonnepanelen tegelijk met meer dan twee andere buren? Dan bieden we u een extra ‘Friends for Friends’-korting aan. Hierover vertellen we u graag meer bij uw offerte-aanvraag.

Vraag een dakscan aan

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Steeds meer Nederlandse huishoudens laten zonnepanelen installeren. Dat is natuurlijk niet zonder reden. U wekt uw eigen energie op en heeft de panelen daarmee al binnen zo’n 5-7 jaar terugverdiend. Daarnaast bieden zonnepanelen nog meer voordelen:

 • Bespaar flink op uw energierekening
 • Draag bij aan een groenere wereld
 • Profiteer van een hogere woningwaarde
 • Krijg een goed rendement voor uw investering (meer dan op een spaarrekening)
 • Word minder afhankelijk van uw energieleverancier
Zonnepanelen laten installeren actie Green Energy Company

In 5-7 jaar terugverdiend

De investering voor het laten plaatsen van zonnepanelen is binnen 5-7 jaar terugverdiend. Daarna geniet u van gratis stroom!

Erkend Solar Specialist

Green Energy Company is gecertificeerd als ‘Erkend Solar Specialist’. Door dit keurmerk weet u zeker dat u zonnepanelen laat plaatsen door een erkend vakman.

10 jaar installatiegarantie

Wanneer u zonnepanelen laat installeren door Green Energy Company krijgt u 10 jaar garantie op de installatie. Mogelijke storingen worden binnen 24 uur gratis verholpen.

Geen voorrijkosten

U betaalt alleen voor het laten plaatsen van de zonnepanelen en voor de panelen zelf. U komt dus niet voor onverwachte kosten (zoals voorrijkosten) te staan.

Samen zonnepanelen kopen = samen bijdragen aan het milieu

Gaat u samen zonnepanelen kopen met uw buren? Dan zetten jullie allebei een waardevolle duurzame stap. Zonne-energie wordt opgewekt door de zon – een onuitputtelijke bron van energie. Dat betekent dat u veel minder fossiele brandstoffen verbruikt en dat voor uw stroom ook aanzienlijk minder CO2 nodig is. Een mooie stap voor het milieu! En wat is er nu fijner dan die stap samen met de buren te zetten!

Voorwaarden burenkorting

 • De korting geldt alleen voor particulieren, niet voor bedrijven.
 • Buren moeten in dezelfde of een aangrenzende straat wonen.
 • De korting wordt vermeld op uw offerte. Pas als uw buren daadwerkelijk tot aankoop overgaan, ontvangt u beide de korting op de eindfactuur.
 • Deze actie is niet te combineren met andere kortingsacties van Green Energy Company.

Profiteer nu samen van deze korting!

Vul de gratis dakscan in! Dan sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte toe. Wie weet komen we dan binnenkort ook bij u – extra voordelig – uw zonnepanelen installeren.

Gratis dakscan

Waarom kiezen voor Green Energy Company?

Waarom onze klanten voor ons kiezen? Wij staan voor:

 • Gespecialiseerd personeel en vakmanschap
 • Totaalpakket voor verduurzaming (ook o.a. sedumdaken en zonne-accu’s)
 • Eerlijk advies en transparante offerte, voor elk budget
 • 15 jaar installatiegarantie
 • Zonnepanelen van diverse A-merken
 • Installatie binnen 4 weken
 • Actief in heel Nederland
 • Wij ontzorgen en regelen de btw-teruggaaf en vergunningen zonder extra kosten
 • 100% tevredenheid: klanten geven ons gemiddeld een 9,4 (via Klantervaringen.nl) en ruim 4,7 sterren via Google Reviews
UITSTEKEND
86 recensies op
Job van de Kamp
Job van de Kamp
17/05/2021
Goede duidelijke offerte met twee opties. Sprong eruit door niet het maximaal legbare panelen aan te bieden, maar het aanral afgestemd op het verbruik. Vriendelijke en correcte levering en installatie.
Lees verder
Willem Jan
Willem Jan
17/05/2021
Ter voorbereiding wordt er een schouw gedaan daarna volgt een vlotte en nette installatie. Fijne bedrijf om zaken mee te doen.
Lees verder
Valdas Belekovas
Valdas Belekovas
16/05/2021
I am very satisfied with the work done. full black solar panels look great. I recommend this company
Lees verder
Maiti Pranger - ter Hart
Maiti Pranger - ter Hart
14/05/2021
Vriendelijke medewerkers en een snelle service. Heel tevreden dus.
Lees verder
Dick Uijl
Dick Uijl
11/05/2021
Netjes werk afgeleverd. Tevreden met resultaat. :-)
Lees verder
E. Brummelkamp
E. Brummelkamp
10/05/2021
We hebben recent onze zonnepanelen geïnstalleerd gekregen. Ik had me van tevoren ingelezen en wist redelijk wat ik wilde (qua opbrengst en type paneel). Ik kon mijn verhaal goed kwijt bij de eerste communicaties. De offertes van opstellingen waar we uit konden kiezen waren fair. Na de schouw, waarin we onze laatste vragen konden stellen en nog goed advies kregen, kon al snel geinstalleerd worden. Bowey en Cornee hebben dat super gedaan terwijl het buiten echt rotweer was. Traject ging erg snel en we zijn tot nu toe erg tevreden.
Lees verder
G.J.H. Pennings
G.J.H. Pennings
29/04/2021
Uitzonderlijk tevreden over inzet, meedenken en flexibiliteit van de kundige installateurs. Er waren best een paar uitdagingen in ons huis, maar alles naar grote tevredenheid opgelost. Ook aan de sales-kant dik tevreden over de gegeven adviezen. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Lees verder
Ineke Groenewegen
Ineke Groenewegen
14/04/2021
Vanaf ons eerste contact tot en met het plaatsen van de zonnepanelen zijn wij zeer tevreden. Vriendelijke vakmensen, die professioneel en netjes werken. Bedankt wij zijn er blij, Fred en Ineke
Lees verder
Arjan Rodenburg
Arjan Rodenburg
13/04/2021
We zijn goed geadviseerd door de mensen van Green Energy Company tijdens het aankoopproces. Daarnaast verliep alles zeer vlot en lagen binnen 2 weken na acceptatie van de offerte de zonnepanelen al op het dak. Ook de montage ging soepel en geheel naar wens. Al met al hebben wij een hele goede ervaring gehad! Ik kan Green Energy Company dan ook aan iedereen aanraden.
Lees verder

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Ondanks het coronavirus gaan geplande installaties en schouwen bij Green Energy Company gewoon door. Onze medewerkers nemen hierbij de voorzorgsmaatregelen van het RIVM bijzonder serieus in acht. Daarnaast passen wij onderstaande maatregelen toe voor onze medewerkers:

🧤 Werken met handschoenen (binnen en buiten)
😷 Het dragen van een mondkapje
🖐 Gepaste afstand bewaren (min. 1,5 meter)
🧑‍🔧 Slecht 1 medewerker werkt binnen bij een installatie (indien nodig)

Profiteer nu en vraag een gratis zonnepanelen offerte aan!

Vul de gratis dakscan in, dan sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte toe. Wie weet komen we dan binnenkort ook bij u – extra voordelig – uw zonnepanelen installeren.

Gratis dakscan