Acties bij Green Energy Company

Bij Green Energy Company gaan we voor duurzaam. Om zoveel mogelijk mensen te inspireren en uiteindelijk aan te zetten om te verduurzamen, maken we daarom regelmatig gebruik van mooie acties. Zo profiteert zowel u als het milieu! Ontdek op deze pagina alle lopende acties. Heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Black Panel Friday - Green Energy Company

Black Panel Friday – €300 korting op uw zonnepanelen-offerte (actie verlopen)

Overweegt u de installatie van zonnepanelen? Dan is dit het juiste moment. Maak gebruik van onze Black Panel Friday actie. Tot en met 26 november 2021 profiteert u van €300 korting op uw zonnepanelen-offerte. Dat maakt uw investering in zonnepanelen nog aantrekkelijker. Vraag nu een gratis offerte aan!
📞 088 – 999 1000
📩 verkoop@greenenergycompany.nl
Acties - Green Energy Company

€250 korting op zonnepanelen in Weesp (actie verlopen)

Voor alle inwoners van Weesp heeft Green Energy Company tijdelijk een mooie actie. Tot 15 oktober 2021 ontvangt u minimaal €250(*) korting op een zonnepanelensysteem met 8 panelen. Dat maakt uw investering in zonnepanelen nu nog aantrekkelijker. Vraag nu een gratis offerte aan!
📞 088 – 999 1000
📩 verkoop@greenenergycompany.nl
(*) korting afhankelijk van het gekozen systeem, tot max. €400
Gratis airco actie bij zonnepanelen

Gratis airco bij aankoop van een zonnepanelensysteem (actie verlopen)

Van deze actie krijgt u het warm én koel tegelijk. Tot en met 31 augustus 2021 krijgt u namelijk een GRATIS airco bij aankoop van een zonnepanelensysteem (vanaf 12 zonnepanelen). Zo wekt u gratis energie op én kunt u die gratis stroom inzetten om uw woning mee te koelen. Vraag nu een gratis offerte aan!
📞 088 – 999 1000
📩 verkoop@greenenergycompany.nl
Korting op zonnepanelen installatie Green Energy Company

€250 korting op de installatiekosten (actie verlopen)

Green Energy Company heeft weer een mooie actie voor u in petto. Tot 1 juni 2021 profiteert u namelijk van maar liefst €250 installatiekosten bij een zonnepanelensysteem. Dat maakt de investering in zonnepanelen nu nog aantrekkelijker. Vraag nu een gratis offerte aan!
📞 088 – 999 1000
📩 verkoop@greenenergycompany.nl
actie zonnepanelen

€350 cashback-actie! (actie verlopen)

Denkt u na over het laten plaatsen van zonnepanelen? Dan is dit uw kans! T/m 30 april 2021 krijgt u bij Green Energy Company maar liefst €350 cashback! 😎
Vraag nu een gratis offerte aan!
📞 088 – 999 1000
📩 verkoop@greenenergycompany.nl
Burenkorting zonnepanelen Green Energy Company

Burenkorting: samen zonnepanelen kopen tegen een lage prijs

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Dat geldt ook bij het aanschaffen van zonnepanelen. Als u tegelijk met uw buren zonnepanelen koopt, krijgen jullie namelijk allebei een mooie korting van € 10 per paneel. Een mooie meevaller! Daar doet u uzelf én uw buren een groot plezier mee. Zo zetten jullie allebei een stap naar een duurzamer Nederland, naar een lagere energierekening en naar het zelf opwekken van duurzame stroom.

Bekijk Burenkorting

Black Friday deal zonnepanelen Green Energy Company

Uitverkoop zonnepanelen

Regelmatig is Green Energy Company in staat om mooie deals te sluiten met leveranciers van zonnepanelen. We kopen groot in en dat heeft een gunstig effect op de prijs.

De voordelen op een rij:

  • profiteren van goedkopere prijzen
  • direct uit voorraad leverbaar

Bekijk uitverkoop zonnepanelen

Vogelborstels zonnepanelen

Gratis levering & montage vogelborstels (actie verlopen)

Het voorjaar komt eraan! Dat betekent dat de vogels weer druk in de weer zullen zijn met het bouwen van nestjes. Onder een zonnepanelensysteem is het voor de vogels heerlijk toeven, maar eigenaren van zonnepanelen zijn er minder blij mee. Het brengt ook een hoop risico’s met zich mee! Gelukkig is er een uitstekende oplossing voor: vogelborstels.

Wilt u zonnepanelen laten (bij)plaatsen? Dan kunt u profiteren van deze actie! Geeft u deze maand nog akkoord op onze offerte, dan leveren én monteren wij er GRATIS vogelborstels van het merk ‘Birdblocker’ bij. De actie geldt t/m 28 februari 2021 en is niet te combineren met andere acties van Green Energy Company.

Interesse? Neem contact op en vraag direct een offerte aan.

???? 088 – 999 1010

Offerte zonnepanelen aanvragen

Najaarsactie zonnepanelen Green Energy Company

Najaarsactie: koop nu zonnepanelen en krijg 11% van uw energiekosten cadeau (actie verlopen)

De dagen worden weer korter en de zon schijnt wat minder. Daarom profiteert u bij ons van een zonnige najaarsactie waarmee u wél de zon in én op uw huis haalt. Want wie nu zonnepanelen koopt bij Green Energy Company, krijgt van ons een mooie korting cadeau. Bespaar met deze actie op uw zonnepanelen en start direct met uw eigen energie opwekken!

Profiteer nu en vraag een gratis zonnepanelen offerte aan!

Vul de gratis dakscan in, dan sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte toe. Wie weet komen we dan binnenkort ook bij u – extra voordelig – uw zonnepanelen installeren.

Gratis dakscan