Acties bij Green Energy Company

Bij Green Energy Company gaan we voor duurzaam. Om zoveel mogelijk mensen te inspireren en uiteindelijk aan te zetten om te verduurzamen, maken we daarom regelmatig gebruik van mooie acties. Zo profiteert zowel u als het milieu! Ontdek op deze pagina alle lopende acties. Heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Najaarsactie zonnepanelen Green Energy Company

Najaarsactie: koop nu zonnepanelen en krijg 11% van uw energiekosten cadeau

De dagen worden weer korter en de zon schijnt wat minder. Daarom profiteert u bij ons van een zonnige najaarsactie waarmee u wél de zon in én op uw huis haalt. Want wie nu zonnepanelen koopt bij Green Energy Company, krijgt van ons een mooie korting cadeau. Bespaar met deze actie op uw zonnepanelen en start direct met uw eigen energie opwekken!

Bekijk Najaarsactie

Burenkorting zonnepanelen Green Energy Company

Burenkorting: samen zonnepanelen kopen tegen een lage prijs

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Dat geldt ook bij het aanschaffen van zonnepanelen. Als u tegelijk met uw buren zonnepanelen koopt, krijgen jullie namelijk allebei een mooie korting van € 10 per paneel. Een mooie meevaller! Daar doet u uzelf én uw buren een groot plezier mee. Zo zetten jullie allebei een stap naar een duurzamer Nederland, naar een lagere energierekening en naar het zelf opwekken van duurzame stroom.

Bekijk Burenkorting

Black Friday deal zonnepanelen Green Energy Company

Uitverkoop zonnepanelen

Regelmatig is Green Energy Company in staat om mooie deals te sluiten met leveranciers van zonnepanelen. We kopen groot in en dat heeft een gunstig effect op de prijs. 

De voordelen op een rij:

  • profiteren van goedkopere prijzen
  • direct uit voorraad leverbaar

Bekijk uitverkoop zonnepanelen

Profiteer nu en vraag een gratis zonnepanelen offerte aan!

Vul de gratis dakscan in, dan sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte toe. Wie weet komen we dan binnenkort ook bij u – extra voordelig – uw zonnepanelen installeren.

Gratis dakscan